logo-white

Vintog til Alabamas Toscana

Når du sitter på gårdsplassen på Ozan Winery i byen Calera i Alabama, kan du lett bli forledet til å tro at du befinner deg på en vingård i Toscana. Nå kan du reise med tog til denne kjente vingården i det sørlige USA.

Togturen langs vinmarkene i Alabama varer i 75 minutter med vin -og ostesmaking underveis (Foto: Alabama Travel)

Her, på Ozan Winery produseres alt fra grenache rosé til en dessertvin laget av fikenkaktus. Vingården har også et destilleri hvor det produseres vodka, gin, whisky og bourbon. Husk å kjøpe billett til det såkalte vintoget, som går mellom Heart of Dixie Railroad Museum i byen Calera (som ligger rundt 50 kilometer syd for Birmingham,AL) og vingården, langs en naturskjønn rute. Turen varer i 75 minutter og inkluderer en vinsmaking med ost. Togbilletten koster USD 44 (ca. 455 kroner).

Nettsidene til Ozan Winery finner du HER og les mer om Alabama HER

Les også: Tre litterære feiringer i Alabama i 2024 Ny vinrute tar deg med til vinprodusenter i Alabama – Høstens utendørseventyr i Alabama – Reis i Hank Williams’ musikalske fotspor i Alabama – Det er i Alabama du finner USAs Amazonas – Utforsk Mobile i Alabama via en gjenåpnet jernbanelinje – Derfor bør du besøke Alabama i 2023 – Unikt meteorkrater i Alabama – Seks golfbaner i Alabama – Fem spesielle naturopplevelser i Alabama – Peanøtten feires med festival i Alabama – Sweet Home Alabama byr på musikk-opplevelser – Soulmusikk og soul food i Sweet Home Alabama – Mikrobryggerier og turstier i Alabama – Reis langs BBQ- og ølruter i Alabama

Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER


Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge