logo-white

Løp maraton på et av sommerens mest populære reisemål

Aktiv ferie er en av de sterkeste trendene i år, så hvorfor ikke kombinere en reise til populære Mallorca med å løpe maraton? 

TUI har gått inn som hovedsponsor for maratonen på Mallorca fra og med 2024 og inntil 2026. Synes du 42 km blir litt for langt, kan du velge å løpe halvmaraton eller ni km i stedet (Foto: TUI)

Mallorca er et av nordmenns absolutte favorittreisemål sommer som høst. Bestillingene til den spanske øya i Middelhavet, har økt med 17 % sammenlignet med fjorårets sesong. Nå har du mulighet til å kombinere ferien din med noe som er et livsmål for mange, nemlig å fullføre en maraton. 

Kjøp billetten hos TUI

TUI er ny hovedsponsor for maraton på Mallorca i år. Det betyr at løpeglade TUI-gjester kan bestille billett til TUI Palma Marathon Mallorca eksklusivt på turoperatørens nettsider. Den internasjonale løpsfesten finner sted  20.oktober.

– Det er ekstra populært å reise til Mallorca denne sommeren, og oktober er den avreisemåneden som øker mest i popularitet, så det lover godt for en god norsk deltakelse under maratonen, sier kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen. 

Som hovedsponsor kommer naturlig nok også mange TUI-ansatte til å bli med på løpsfesten. 

Forventer over 10.000 løpere

TUI har gått inn som hovedsponsor for maratonen på Mallorca fra og med 2024 og inntil 2026. Synes du 42 km blir litt for langt, kan du velge å løpe halvmaraton eller ni km i stedet.  

Arrangøren forventer over 10.000 deltakere fra 50 forskjellige land.De vakre omgivelsene langs havnepromenaden og gjennom den gamle bydelen, kombinert med nydelig vær og en fantastisk atmosfære, har gjort løpet veldig populært de siste årene.

– Kombinasjonen av å reise og fysisk aktivitet er en sikker vinner. Jeg er helt sikker på at det er mange som kommer til å bli med på dette unike arrangementet i vakre Palma, sier Magnus Hüttenberend som leder TUIs globale sponsorarbeid.

Billetter og påmelding til TUI Palma Marathon Mallorca finner du HERLes mer om Mallorca HER og HER 

Flere relaterte nyheter og reisetips finner du HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Wyoming Office of Tourism)

Bli en del av Dutton-familiens cowboyliv i den populære serien Yellowstone

(fotokilde: goturkiye.com)

Kulinariske opplevelser langs kysten av Egeerhavet

(Foto: © Milo-Profi)

Fem spisesteder i Brügge, Belgia

Familierafting med TrysilGuidene (Foto: Destinasjon Trysil)

Drømmestart for Trysils nye AI-kampanje

(bildkälla: zmartagroup.com)

Här får du Europas billigaste semestervecka