logo-white

Verdens BBQ-hovedstad og bryggeribesøk i Missouri

Kansas City i Missouri er verdens BBQ-hovedstad. Her finnes det ikke mindre enn 100 forskjellige BBQ-restauranter. Faktisk sies det at det her finnes flere BBQ-restauranter per innbygger enn noe annet sted i verden.

Danna BBQ and Burger Shop - Restaurant - Spisested - Branson - Missouri
Fra Danna BBQ and Burger Shop i Branson, Missouri (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Kansas City kan skilte med både større, kjente restauranter som Gates Bar-BQ og Arthur Bryant’s Barbeque – og mindre, bortgjemte spisesteder som først og fremst besøkes av lokalbefolkningen.

I appen KC BBQ Experience finner du et kart over alle stedene. Selvfølgelig er det også anbefalelsesverdige BBQ-restauranter andre steder i Missouri. Du kan for eksempel besøke Gettin’ Basted i Branson eller Pappi’s Smokehouse i St. Louis.

Er du glad i øl, bør du ta turen innom bryggeriet Anheuser-Busch i St. Louis eller Boulevard Brewing Company i Kansas City, hvor du kan lære alt om ølbrygging. Det er også atskillige mikrobryggerier rundt Missouri.

Les mer HER

Les også: Lær om hjemmebrent – moonshine – i Arkansas Majestetiske fjell og mikrobryggerier i Nord-Carolina – Soulmusikk og soul food i Sweet Home Alabama – Naturlig skjønnhet og borgerkrigshistorie i Missouri – Musikkhistorie og friluftsliv i Tennessee – Reiseopplevelser langs landeveiene i Vest-Virginia – Icelandair til Raleigh-Durham i Nord-Carolina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI