logo-white

Lær om hjemmebrent – moonshine – i Arkansas

Hos Crystal Ridge Distillery i Hot Springs, Arkansas kan du lære mer om den legendariske amerikanske moonshinen – eller hjemmebrenten som vi kaller den i Norge.

Crystal Rigde Destillery - Moonshine - - Hot Springs - Arkansas - USA
Crystal Rigde Distillery ligger i småbyen Hot Springs rundt 90 kilomeneter sørvest for deltatshovedstaden Little Rock (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Nesten alle gårdene i Hot Springs produserte moonshine i gamle dager, siden det var lettere å lagre og transportere brennevin enn korn. I dag kan du lære mer om historien bak moonshine samt se hvordan det lages. I tillegg kan du få deg en matbit i den historiske bygningen fra 1920-tallet.

Crystal Ridge Distillery produserer i dag moonshine i ikke mindre enn 14 forskjellige smaker – fra kaffe til bacon! Ingrediensene til brennevinet kommer så langt som det er mulig fra lokale leverandører.

Les mer om Crystal Rigde Distillery i Hot Springs, Arkansas HER (ekstern lenke)

Les mer om Hot Springs HER og om Arkansas HER

Hot Springs knapt 90 kilometer sørvest for delstatshovedstaden Little Rock i Arkansas. Her har du kjørestrekninger til en rekke andre kjente byer i det sørøstlige USA. Alle strekninger er i kilometer:

  • Memphis, Tennessee 300 km
  • Dallas, Texas 460 km
  • Nashville, Tennessee 643 km
  • Birmingham, Alabama 691 km
  • Atlanta, Georgia 928 km
  • Raleigh – Durham, Nord-Carolina 1500 km

Les også: Majestetiske fjell og mikrobryggerier i Nord-Carolina Soulmusikk og soul food i Sweet Home Alabama – Naturlig skjønnhet og borgerkrigshistorie i Missouri – Musikkhistorie og friluftsliv i Tennessee – Reiseopplevelser langs landeveiene i Vest-Virginia – Icelandair til Raleigh-Durham i Nord-Carolina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel