logo-white

Wiesbaden on Ice – Tysklands største mobile skøytebane

«Wiesbaden on Ice» er navnet på Tysklands største mobile skøytebane, som vil være tilgjengelig fra 28. november 2023 til 14. januar 2024 i Wiesbaden. Arrangør er foreningen Sporthilfe Wiesbaden og banen blir å finne i Bowling Green-parken foran byens staselige Kurhaus.

Skøytebanen foran Wiesbadens staselige Kurhaus åpnes den 28. november og holder åpent helt til den 14. januar (Foto: @Sporthilfe Wiesbaden e.V.)

Fra november til januar blir den store parken med navnet Bowling Green i Wiesbaden et eldorado for alle som liker å gå på skøyter, takket være Tysklands største mobile skøytebane på 2500 kvadratmeter.

Arrangøren Sporthilfe Wiesbaden forventer at 75 000 gjester vil ta turen innom. Og omgivelsene er innbydende: Parken i hjertet av Wiesbaden er et stemningsfullt sted. Den storslåtte Kurhaus-bygningen fra 1907 er et kjent og kjært landemerke i Tyskland.

Skøytebanen er åpen for privatpersoner, foreninger og bedrifter hver dag fra kl. 10.00 til kl. 22.00. I tillegg til muligheten for å gå på skøyter og spille curling, får publikum også et underholdningsprogram med nissebesøk, kunstløpshow på internasjonalt toppnivå og trening med ishockeylaget Frankfurter Löwen.

Her er det garantert noe for hele familien! Ved siden av banen tilbys et rikholdig utvalg av god mat og drikke i oppvarmede telt.

Les mer om Wiesbaden on Ice HER, om Sporthilfe Wiesbaden HER og om byen Wiesbaden HER

Les flere nyheter og artikler om Ferielandet Tyskland HER og HER, samt om Reiselandet Tyskland HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bydelen Alfama i Lisboa - hovedstaden i Portugal (Fotokilde: Qatar Airways)

Qatar Airways gjenopptar Lisboaruten

Hundespann ankommer båten i isen i Tempelfjorden på Svalbard. "Båten i isen" var i sin tid et nytt og innovativt reiseprodukt på øygruppen (Foto:  Basecamp Explorer Spitsbergen)

Arktisk eventyrer fyller 25 år

Norsk F-35 på Evenes flystasjon under Cold Response 2022 (Foto: Ole Andreas Vekve, Forsvaret)

Økt militær flyaktivitet ut fra Evenes flystasjon

Från Gimo herrgård i Östhammars kommun (Bildkälla: Countryside Hotels)

Fem svenska hotelltrender 2024

Vårstemning i Paris (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 22. februar 2024