logo-white

Ny guide til ølopplevelser i Flandern

Belgia er kjent for sine spesialøl. Faktisk er belgisk ølkultur med på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Og i den vestlige delen av Flandern-regionen er det ikke mindre enn 58 bryggerier, hvorav flere har oppnådd ikonisk internasjonal status blant ølkjennere.

Belgisk ølglede på en uterestaurant i Brügge, Flandern (pressebilde: visit flandern/related.dk)

Nå er det blitt lettere å utforske bryggeriene og de andre ølopplevelsene i regionen – med en ny Beer Guide. Du kan for eksempel besøke ølrestauranten Heerlijk, som har verdens største utvalg av trappistøl – med over 40 varianter i hyllene. I tillegg brukes de i matlagingen.

Du kan også gå på en såkalt Beer Walk i UNESCO-byen Brügge – en tre-timers guidet tur med besøk på bryggerier og utvalgte barer mens du lærer mer om belgisk ølkultur.

Flanderns nye “Beer Guide”

Les også: Ølfestivaler i Flandern Ølkultur og sprøstekt nasjonalrett – Nye bryggerier i Flandern – På sykkel fra pub til pub i Flandern – Opplev UNESCO-anerkjent belgisk ølkultur i Flandern – De ti beste øl-festivalene i Belgia

Les flere artikler om Belgia og Flandern HERHER og HER  –  Les mer om belgisk øl HER – Les mer om Flandern HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilder: AdobeStock/USN)

Cruisetips: VIVAs elvecruise i Europa

Fra venstre: Daglig leder i Hyttetjenester Knut Skinnarland, sjef i Ignite Capital Magnus Baumann, styreleder i Hyttetjenester, Bjørn Vidar Wold Pedersen og styremedlem i Hyttetjenester, Jan Ivar Sæthre (Fotokilde: Ignite Capital)

Satser 17 millioner på hyttetjenester

Flyselskapet Emirates  er nå en stolt partner for alle fire Grand Slam-turneringene, inkludert Roland-Garros (siden 2013) (Foto; Emirates Airline)

Emirates sponser Wimbledon

(Foto: Canary Islands Tourism)

«Popcorn Beach» – et naturfenomen som går viralt