logo-white

Ny guide til ølopplevelser i Flandern

Belgia er kjent for sine spesialøl. Faktisk er belgisk ølkultur med på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Og i den vestlige delen av Flandern-regionen er det ikke mindre enn 58 bryggerier, hvorav flere har oppnådd ikonisk internasjonal status blant ølkjennere.

Belgisk ølglede på en uterestaurant i Brügge, Flandern (pressebilde: visit flandern/related.dk)

Nå er det blitt lettere å utforske bryggeriene og de andre ølopplevelsene i regionen – med en ny Beer Guide. Du kan for eksempel besøke ølrestauranten Heerlijk, som har verdens største utvalg av trappistøl – med over 40 varianter i hyllene. I tillegg brukes de i matlagingen.

Du kan også gå på en såkalt Beer Walk i UNESCO-byen Brügge – en tre-timers guidet tur med besøk på bryggerier og utvalgte barer mens du lærer mer om belgisk ølkultur.

Flanderns nye “Beer Guide”

Les også: Ølfestivaler i Flandern Ølkultur og sprøstekt nasjonalrett – Nye bryggerier i Flandern – På sykkel fra pub til pub i Flandern – Opplev UNESCO-anerkjent belgisk ølkultur i Flandern – De ti beste øl-festivalene i Belgia

Les flere artikler om Belgia og Flandern HERHER og HER  –  Les mer om belgisk øl HER – Les mer om Flandern HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay