logo-white

Pincho Nation satser i Fredrikstad og Stavanger

Den svenske franchisekjeden Pincho Nation åpner snart nye restauranter i Fredrikstad og Stavanger. Med en sterk vekstambisjon, er de nå på utkikk etter både franchisetakere og egnede lokaler i flere andre byer.

Eksteriør - Logo - Pincho Nation - Restaurantkjede - Sverige - Norge - Europa
Ekspanderer i Norge; Den svenske restaurantkjeden vil etablere flere nye restauranter i Norge. Først ute er Fredrikstad og Stavanger (Foto: Håkan Tiderman/Pincho Nation)

Pincho Nation, som er en av de ledende restaurantkjedene i Sverige, tilbyr et unikt sirkusinspirert restaurantkonsept med en bred meny bestående av småretter i tapasstørrelse, inspirert av kjøkken fra hele verden. Denne våren åpner de i Fredrikstad og på forsommeren i Stavanger. Ekspansjonssjef i Pincho Nation, Henrik Fischer, legger ikke skjul på at kjeden har store planer videre. Men hvor de neste restaurantene åpner, er ennå ikke avgjort.

Pincho Nation etablerte den første restauranten i Norge i 2018, og har siden etablert en restaurant til i Oslo, i tillegg til en i Porsgrunn. Nå vil kjeden fortsette sin suksesshistorie og ser potensialet og interesse i flere større og mellomstore byer.

Henrik Fischerer er ekspansjonssjef i Pincho Nation (Foto: Pincho Nation)

– For oss er det ikke bare avgjørende å finne de rette menneskene, – det er også utrolig viktig å finne perfekte lokaler. Akkurat nå er vi ekstra interessert i franchisetakere i Kristiansand, men vi er også på utkikk etter et bra restaurantlokale i Bergen ettersom vi ser for oss en etablering der i løpet av året, sier Henrik Fischer.

Smaksopplevelser for alle

Pincho Nation har et konsept som appellerer til en bred målgruppe, som inkluderer alt fra store selskaper til små vennegjenger som har problemer med å enes om hva de skal spise. Med en stor og variert tapasmeny som tilbyr retter fra 39 kroner, vil du garantert finne noe som passer for deg og dine. Men det er ikke bare maten som er imponerende.

Hos Pincho Nation er også drinkmenyen like kreativ og variert som maten. Her kan du velge mellom mange ulike – søte, sure, bitre, kalde, varme, friske og fruktige drinker, både med og uten alkohol.

Med en meny som gir deg muligheten til å smake på mye forskjellig, vil du få en kulinarisk opplevelse som du ikke vil glemme med det første. Dette er antakelig en av nøkkelfaktorene til kjedens suksess.

Gode tall

Pincho Nation har stort fokus på å ekspandere i Norge det nærmeste året.

– Siden vi åpnet Pincho Nation Porsgrunn i februar i fjor, har vi hatt nesten 70.000 gjester. Samtidig hadde vi nesten 200.000 gjester ved våre to restauranter i Oslo i 2022, noe som er en økning på nesten 40 prosent sammenlignet med 2019, før pandemien inntraff, sier Fischer.

Fra Pincho Nations meny (Foto: Elite Studio/Pincho Nation)

Franchisetakerne er det viktigste

Franchisetakerne er selve hjertet av Pincho Nation. Da de åpnet i Porsgrunn i februar i fjor var det på grunn av de rette menneskene. Det samme gjelder for de nye restaurantene i Fredrikstad og Stavanger, som vil åpne i løpet av våren 2023.

– Lokale og dedikerte franchisetakere er nøkkelen til Pincho Nations suksess. Vi har et sterkt konsept som vi kontinuerlig utvikler og oppdaterer. Vi ser at gjestene liker konseptet og våre franchisetakere kan fokusere på å levere god service og bygge en sterk og lokal tilstedeværelse, sier Fischer.

Han sammenligner konseptet med et sirkus hvor det handler om å balansere på en tynn line.

– I Pincho Nation må du kunne balansere mellom å tilby god mat og yte god service, og når du mestrer begge deler, da blir det en suksess, sier Fischer.

Restaurantgjester - Interiør - Pincho Nation
Dinner hos Pincho Nation (Foto: Håkan Tiderman)

Jakter flere franchisetakere

Pincho Nation er nå på jakt etter flere ambisiøse ledere som ønsker å satse, og som vil være med å etablere restaurantkonseptet i Norge.

– Vi leter etter både franchisetakere og lokaler over hele landet, og ser frem til å styrke vår posisjon i Norge, avslutter ekspansjonssjef Henrik Fischer.

Les også: Pincho Nation ekspanderer i Norge (april 2022) – Hvordan fungerer det å drive en Pincho Nation restaurant? (februar 2022)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(billede: seafoodfestival.dk)

Danmarks nye restaurantfestival: Seafood Festival er en hyldest til fisk og skaldyr

Vulkanflyvning over Island  (Foto: Icelandair)

Kuldereiser har kommet for å bli – Norge og Island på topp

Prince Gallery Tokyo Kioicho i Tokyo (Fotokilde: JNTO)

Stjerneregn fra Forbes Travel Guide i Japan

TUI har gått inn som hovedsponsor for maratonen på Mallorca fra og med 2024 og inntil 2026. Synes du 42 km blir litt for langt, kan du velge å løpe halvmaraton eller 9 km i stedet (Foto: TUI)

Løp maraton på et av sommerens mest populære reisemål

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana