logo-white

Pincho Nation med kraftig vekst i Norge

Det svenske restaurantkonseptet Pincho Nation har planer om å åpne restaurant i Kristiansand tidlig i 2024. Det vil bli den sjette Pincho Nation-restauranten i Norge og nyheten kom kun få dager etter at kjedens femte norske restaurant ble åpnet i Stavanger. Kjeden planlegger å øke tempoet neste år og søker nå både franchisetakere og passende lokaler over hele landet.

Pincho Nation åpner i 2024 sin neste norske restaurant i Kristiansand (Foto: Elite Studio/Pincho Nation)

I løpet av de første åtte månedene i 2023 har Pincho Nation sett en økning på over 60 prosent i antall gjester sammenlignet med samme periode året før.

– Den store interessen viser at konseptet appellerer til nordmenn, og at selve restauranten er et inspirerende og morsomt sted å være med en flott atmosfære. Vår mangfoldige meny byr på smaker fra alle verdenshjørner, derfor er det også enkelt for alle å finne noe de liker på menyen, sier Patrik Back, CEO i Pincho Nation.

Patrik Back (Foto: Pincho Nation)

Responsen på de tidligere åpningene har vært overveldende. Da den femte restauranten åpnet i Stavanger i september, ble åpningshelgen en ekte folkefest. Bordene ble reservert på rekordtid, kun 19 minutter etter at det ble åpnet for booking. I løpet av de påfølgende fem dagene ble det reservert bord for hele 3300 gjester. Over 3000 personer hadde allerede meldt seg på den eksklusive VIP-listen i forkant, og interessen ser ut til å fortsette.

Les også: Pincho Nation har åpnet i Stavanger (september 2023)

Jakter ambisiøse ledere og unike lokaler

Pincho Nation har planer om å etablere seg i den ikoniske bankbygningen som ligger midt i hjertet av Kristiansand. Den svenske restaurantkjeden er kjent for sin varierte meny, bestående av deilige småretter i tapas-størrelse. Restauranten er også kjent for sitt overdådige og unike interiør, som, i likhet med deres utsøkte mat og drikke, er inspirert av ulike kulturer rundt om i verden.

Pincho Nation er inspirert av ulike kulturer rundt om i verden (Foto: Pincho Nation)

– Våre franchisedrevne restauranter i Porsgrunn og Fredrikstad har hatt en fantastisk utvikling. Pincho Nation Fredrikstad åpnet i mai og har allerede ønsket velkommen over 50.000 gjester. Vi gleder oss over å vokse slik at flere får oppleve hva som gjør Pincho Nation så unikt, sier Patrik Back.

Siden etableringen i Norge i 2018 har Pincho Nation raskt blitt en favoritt blant nordmenn, og med en stadig økende popularitet og vellykkede etableringer, er Pincho Nation godt rustet for å fortsette sin vekst, og dele sin smaksopplevelse med flere regioner i Norge.

– Neste år vil vi øke tempoet og vi er alltid på utkikk etter både talentfulle franchisetakere og spennende lokaler rundt om i hele landet. For øyeblikket ser vi blant annet etter lokaler i Bergen og Drammen, men vi leter også etter franchisetakere i hele Norge, avslører Henrik Fischer, ekspansjonssjef i Pincho Nation.

Flere nyheter om Pincho Nation finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Emirates Airline)

3000 tonn bærekraftig drivstoff til Emirates på London Heathrow

Oslobuss kjøper Unibuss Tur AS. Kontrakten ble inngått mandag 27. mai ( Foto: Unibuss Tur)

Unibuss Tur solgt til Oslobuss

(illustrasjon: plinko-norway.com)

Spillstrategi for Plinko: Nøkkelråd for å vinne

Det store antallet passasjerer som skal reise til og fra Oslo lufthavn i løpet av sommeren, gjør det nødvendig å utnytte gatene på en mer fleksibel måte enn tidligere (Foto: Avinor/Catchlight)

Buss for gate på Oslo lufthavn

Svak krone betyr dyrere ferie for nordmenn som skal til utlandet i sommer (Fotokilde: Pixabay)

Advarer mot rådyre ferier i år