logo-white

Overnatt i luksusgrotte i Arkansas

Den luksuriøse Beckham Creek Cave Lodge er en slags hytte bygget i en hule i Ozark-fjellene i det nordvestlige Arkansas, USA.

Beckham Creek Cave Lodge ligger ved Jasper i Ozark- fjellene – nordvest i delstaten Arkansas (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

I Beckham Creek Cave Lodge bor du omgitt av naturlige fjellvegger, men med alle fasiliteter som kjennetegner en luksushytte. Grotten har fire soverom og fire bad og plass til i alt åtte personer.
Naturen rundt egner seg fint til fotturer, og du kan fiske eller seile i en av de to kajakkenesom følger med når du leier grotten.

Les mer om Beckham Creek Cave Lodge HER og om Arkansas HER

Les også: Historisk gangsterbar i Arkansas – Johnny Cash sitt barndomshjem i Arkansas – USAs eldste filmfestival i Arkansas – Great River Road National Scenic Byway i Arkansas – Fantastisk natur og aktiv ferie i Arkansas – Fotturer, kajakk og dyreliv i Arkansas  Lær om hjemmebrent – moonshine – i Arkansas

Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

KLM - Embraer 190 - Billund

Passasjernedgang og fraktøkning i Billund lufthavn

(Foto: ©Clément Louineau)

Jeans-merke med eget boutiquehotell på St Martin

Havila Capella - Kystruten Bergen - Kirkenes - Cartagena - November 2021

Havila Kystruten styrker ledelsen

Alpine Craft Festial i Hochkönig, SalzburgerLand (Foto: Hochkoenig Tourismus)

Gastronomi på hög nivå i skidparadiset SalzburgerLand

- Rentebærende kredittkortgjeld utgjør nå 42,9 mrd. og har steget jevnt de siste månedene. Dette gir grunn til bekymring siden dette er kreditter med en veldig høy rente, sier Svein Ove Karstensen daglig leder i Norsk Gjeldsinformasjon (Foto: Shutterstock)

Rentebærende kredittkortgjeld har økt med 0.7 milliarder