logo-white

Historisk gangsterbar i Arkansas

Baren The Ohio Club i Hot Springs, Arkansas åpnet dørene i 1905 og er med det delstatens eldste bar. Da baren åpnet, var det en lovlig bar med kasino, men da gambling ble forbudt i 1913, ble den ulovlig.

The Ohio Club ligger i Hot Springs – rundt 90 kilometer vest for deltstatshovedstaden Little Rock (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Gamblingforbudet tok ikke knekken på The Ohio Club, som sto på videre. Og snart ble den et tilholdssted for gangstere og kjendiser.

Personligheter som Al Capone og president Theodore Roosevelt er blant dem som sies å ha besøkt baren.

På The Ohio Club kan du i dag nyte levende musikk flere ganger i uken til en kald øl og en matbit. Faktisk kan du fortsatt bestille det spesielle lysegule ølet som ble brygget i forbudstiden: Maddens nr. 1. Over baren er det gamle loftet innredet som en stilig og sjarmerende Airbnbleilighet.

Les mer om Arkansas HER og om The Ohio Club HER

Les også: Johnny Cash sitt barndomshjem i Arkansas USAs eldste filmfestival i Arkansas – Great River Road National Scenic Byway i Arkansas – Fantastisk natur og aktiv ferie i Arkansas – Fotturer, kajakk og dyreliv i Arkansas – Lær om hjemmebrent – moonshine – i Arkansas

Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

TUI har gått inn som hovedsponsor for maratonen på Mallorca fra og med 2024 og inntil 2026. Synes du 42 km blir litt for langt, kan du velge å løpe halvmaraton eller 9 km i stedet (Foto: TUI)

Løp maraton på et av sommerens mest populære reisemål

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby