Sa Clastra er navnet på den nye gourmetrestauranten i luksusresorten Castell Son Claret på Mallorca. Her har det lokale unge kokketalentet Jordi Cantó skapt en matopplevelse med fokus på lokale råvarer, som en hyllest til Mallorcas kulinariske arv.
– For eksempel kommer lammekjøttet fra beitemarkene i nærheten, appelsinene fra Sollér, blekkspruten fra Port Andratx, sitronene fra hotellhagen og aprikosene fra landsbyen Porreres, forteller hotelldirektør Björn Spaude om den nye restauranten, som er oppkalt etter den sentrale gårdsplassen på spanske slott, som for eksempel Castell Son Claret.
Hvis du foretrekker å nyte måltidene litt for deg selv, så er hotellets romservice for tiden utvidet til å omfatte servering av måltider i hotellets grønne hage.
Nettsiden til Sa Clastra finner du HER og til Castell Son Claret HER
Les også: Flytt hjemmekontoret til Mallorca – Mallorca: Femstjerners boutiquehotell frister med nye bassengsuiter – Mallorca: Solrikt, aktivt og gastronomisk feriemål for høsten – UNESCO-natur og luksus på Mallorca – Ny luksustrend: Autentisk ferie på Mallorca