logo-white

Fra coronaferie til Norgesferie

Konsernsjef for Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, og konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen er gjester i podcasten “Utetime med Ringnes”. Hansi og Emma tar også en prat med mannen bak den fantastiske destinasjonen Kvitnes Gård, tidligere landslagskokk og norgesmester, Halvar Ellingsen.

Torgeir Silseth - Morten Thovaldsen - podcast - Utetime med Ringnes
Konsernsjef for Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, og konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen er gjester i “Utetime med Ringnes”(Fotocredit: Ringnes)

Både Morten og Torgeir har et glødende engasjement for hotellnæringen, noe som har hjulpet dem gjennom en krevende periode med pandeminedstenging, permitteringer og et omsetningsfall på 80-90 prosent. Samtidig er de optimister med tro på en lysere og bedre sommer for norske hoteller og deres gjester. Og begge vet hva som skal til for å tilfredsstille kresne nordmenn på norgesferie.

Halvar Ellingsen hadde bakgrunn fra flere av Norges beste restauranter som Bagatelle, Palace Grill, Ylajali og Arakataka, da han bestemte han seg for gjøre noe helt annet. Han ville bygge noe opp fra bunnen av, og Kvitnes gård hadde alt Halvar trengte. På gården tipp-tipp-oldefaren en gang eide har Halvar brukt fire år på å bygge opp en fantastisk restaurant for kresne ganer.

Halvar kan du også se i NRK serien “Kokkeliv”, som har en hel episode om hvordan Kvitnes Gård ble gjenåpnet som mat-destinasjon.

“Utetime med Ringnes” kan du høre HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Allt på Sjön - Båtmesse - Gustavsberg - Stockholm - Sverige

Sweboats flytande båtmässor är tillbaka

Velkommen ombord - Vannmelom - Celebrity Solstice - Cruiseskip

Få vinterferien i hus – spar over 60 prosent på cruise

Familie - Båt - Kihnu - Pärnu fylke - Rigabukten - Estland

Øyhopping i Estland

Premiere - Oslo - London New York - Norse Atlantic Airways - august 2022

Norse med premiere på Oslo – London – New York

Aurlandsdalen - Sogn og Fjordane - Vestland - DNT

Nordmenns nye turfavoritter