logo-white

Mat med Michelin-kvalitet på gresk strandresort

Restauranten Captain’s House i Grand Resort Lagonissi, et av de mest ikoniske hotellene på den athenske riviera, frister gjestene med Michelin-kvalitet. Bak grytene står de to Michelin-kokkene Edgard Bovier og Vania Cebula.

Captain`s House - Restaurant - Grand Resort Lagonissi - Athens Riviera - Hellas
Utsikt fra restaurant Captain`s House i Grand Resort Lagonissi på den athenske riviera – rundt 20 kilometer fra Athens International Airport og vel 30 kilometer fra den greske hovedstaden (Fotokilder: Grand Resort Lagonissi/Related.dk)

Edgard Bovier og Vania Cebula lager mat inspirert av middelhavstradisjoner, spesielt med fersk fisk og skalldyr. Du kan også smake på klassiske retter med en vri, som Vitello Tonnato med «avgotaraho» (gresk spesialitet kjent som gresk kaviar) og tiramisu med limoncello.

Captain’s House er et populært tillegg til Grand Resort Lagonissis sitt allerede imponerende utvalg av restauranter: Kohylia, som serverer asiatisk mat, Ouzeri, hotellets greske restaurant, og Mediterraneo, som serverer småretter på dagtid.

Les mer om Captain`s House HER og om Grand Resort Lagonissi HER

Flere relaterte nyheter, reisetips og artikler finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy