logo-white

I 2021 fikk Robert de Niro et tilbud han vanskelig kunne takke nei til….

Påtok han seg oppdraget med å markedsføre gastronomimessen Madrid Fusión internasjonalt, skulle han i bytte få et måltid unikt i verden og eneste av sitt slag, tilberedt av fem av verdens beste kokker fra Spania.

Robert de Niro - Madrid Fusion - 2022
Robert de Niro (sittende) fikk et unikt måltid tilberedt av av mesterkokkene Mauro Colagreco, Joan Roca, Quique Dacosta, Martín Berasategui og José Andrés (Foto: Madrid Fusion/Spanias Turistkontor)

De Niro var ikke vanskelig å be og det tre timers lange måltidet fant sted i den kongelige suiten i Hotel Mandarín Oriental Ritz i Madrid, 1.mars i år. Kokkene bak dette unike måltidet, Mauro Colagreco, Joan Roca, Quique Dacosta, Martín Berasategui og José Andrés, har sammenlagt intet mindre enn 25 Michelin-stjerner!

– This isn’t a meal, it’s something incredible I’d recommend to anyone who has the chance” – var ordene til De Niro etter endt måltid.

Detaljene i menyen kan du lese HER

Og med dette kreative stuntet, ble den tyvende utgaven av Madrid fusión erklært innviet. Datoene for gastronomi-messen er 28-30 mars og arrangørene lover mange spennende overraskelser servert av verdens og Spanias beste kokker.

Les mer om Robert de Niro`s involvering HER (ekstern lenke)

Madrid Fusion 2022 - Gastronomimesse - Madrid - Spania
Plakaten for Madrid Fusion 2022 (Bildekilder: Madrid Fusion/Spanias Turistkontor)

Madrid Fusión er den viktigste gastronomimessen i verden og har opp gjennom årene blant annet vært scenen der kokker har gjort seg kjent utenfor egne landegrenser som for eksempel den peruanske kokken Gastón Acurio (Astrid&Gastón, Lima), den nordiske kokken René Redzepi (Noma 2.0, København) eller den brasilianske kokken Alex Atala (D.O.M., Sao Paulo). Det er også kongressen der Dabiz Muñoz ble valgt til «revelation chef». Hvor Massimo Bottura (Osteria Francescana***, Modena) etablerte seg med et kjøkken som allerede blendet Italia. De fem kokkene utgjør en del av en lang liste over kokker som har bekreftet sitt oppmøte under Madrid Fusión, som vil bli holdt i Ifemas Pavilion 14, like utenfor Madrid sentrum.

Kongressens slagord -Beyond the product-, oppsummerer arrangørenes interesse i å rette fokus på de mest relevante aspektene ved det beste av det tradisjonelle og moderne kjøkkenet. I løpet av de tre dagene messen varer, vil Madrid Fusión Alimentos de España ta en gjennomgang av forfedres, tradisjonelle og fremtidige matlagingsteknikker, fra ildsteking til matlaging med mikrobølger og bruk av ultralydutstyr.

Under Madrid Fusion kan den besøkende også glede seg over at MF The Wine Edition for andre gang er tilbake, sammen med en ny kake- og bakekongress, Pastry Fusión. Frankrikes beste konditor-chef Jessica Prélpato deltar, det samme gjør Italias fremste pizzaiolo, Franco Pepe.

Billetter er allerede i salg her og den besøkende kan i år glede seg over at prisen på inngangsbilletten er redusert med nesten 40%.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

1,9 millioner nordmenn skal til utlandet i sommer (Fotokilde. Fremtind)

Dyrtid: Forsikringen dekker ikke kalde reiseføtter

(AI-generert illustrasjon)

Hvordan luftfotografering revolusjonerer kunst og design

(kilde: travelmarket.dk)

Prisfald på flybilletter til oversøiske rejsemål

(Fotokilde: BWH Hotels)

Velkommen til mathotellet i Steinkjer

(Foto: Eva Darron på Unsplash)

Slik finansierer du reisene dine ved å spille nettpoker