logo-white

Guidet musikktur gjennom Tennessee

Tennesee Music Pathways er en nøye utvalgt rute som gir deg sjansen til å lære mer om delstatens verdensberømte musikkultur. Ruten omfatter 22 stopp rundt om i Tennessee.

Memphis Rock`n Soul Museum - Shelby County - Memphis - Tennessee - USA
Memphis Rock ` n Soul Museum, Tennessee (bildekilder: tnvacation.com/related.dk)

På de 22 stoppene kan du oppleve ikke mindre enn sju ulike musikksjangre, følge i musikklegendenes fotspor og se konserter med nye og lovende artister. Du finner enkelt ruten med et Music Pathways Pass, som både er tilgjengelig digitalt og kan lastes ned og skrives ut HER (ekstern lenke)

Les også: Musikkhistorie og friluftsliv i Tennessee

Et av de musikkhistoriske høydepunktene i Tennessee er selvsagt Elvis’ tidligere hjem Graceland i Memphis. Her finnes et museum, virtuell virkelighet-aktiviteter og en bilsamling på de 200 000 kvadratmeterne.

Hvis du elsker countrymusikk, kan du på Country Music Hall of Fame and Museum og Grand Ole Opry i Nashville lære mer om de store stjernene i countrysjangeren. Drømmer du om livekonserter, bør du få med deg Levitt Shell i Memphis, hvor det er over 50 årlige utendørskonserter – fra jazz og blues til soul og rock.

I Nashville kan du på den koselige lille The Bluebird Café lytte til talentfulle låtskrivere i en intim setting.

Les mer om Tennesee HER, om Tennessee Music Pathways HER, om Graceland HER, om Country Music Hall of Fame and Museum HER, om Levitt Shell HER, om The Bluebird Café HER, om Memphis HER, Nashville HER og HER – om Bristol HER

Les også: Jack Daniel’s og whiskyhistorie i Tennessee – Verdens BBQ-hovedstad og bryggeribesøk i Missouri – Lær om hjemmebrent – moonshine – i Arkansas –  Majestetiske fjell og mikrobryggerier i Nord-Carolina – Naturlig skjønnhet og borgerkrigshistorie i Missouri – Reiseopplevelser langs landeveiene i Vest-Virginia – Icelandair til Raleigh-Durham i Nord-Carolina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Trondheim lufthavn Værnes(foto: ©otoerres)

Åtte serveringskontrakter lyses ut på Trondheim lufthavn Værnes

Gate - Boarding - Billund lufthavn - Danmark

Spændende vintersæson skudt i gang i Billund Lufthavn

Uber - Reinsdyrslede - Lappland - Finland

Nå kan du bestille reinsdyrslede med Uber

Servitør - Landmar Hotels - Tenerife - Kanariøyene

Kanariøyenes første hotellkjede med «Great Place to Work»-sertifisering

kiev - badestrand - 1971

Reiselivsavisa sin sending på RadioRiksOslo uke 48 – 2022