logo-white

Restaurant Sa Clastra tolker Mallorca`s råvarer

Sa Clastra er navnet på den nye gourmetrestauranten i luksusresorten Castell Son Claret på Mallorca. Her har det lokale unge kokketalentet Jordi Cantó skapt en matopplevelse med fokus på lokale råvarer, som en hyllest til Mallorcas kulinariske arv.

Jordi Cantó - kokk - Restaurant Sa Clastra - Castell Son Claret - Mallorca, Spania
Jordi Cantó`s gourmetrestaurant Sa Clastra åpnet dørene i april 2021 (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

– For eksempel kommer lammekjøttet fra beitemarkene i nærheten, appelsinene fra Sollér, blekkspruten fra Port Andratx, sitronene fra hotellhagen og aprikosene fra landsbyen Porreres, forteller hotelldirektør Björn Spaude om den nye restauranten, som er oppkalt etter den sentrale gårdsplassen på spanske slott, som for eksempel Castell Son Claret.

Hvis du foretrekker å nyte måltidene litt for deg selv, så er hotellets romservice for tiden utvidet til å omfatte servering av måltider i hotellets grønne hage.

Nettsiden til Sa Clastra finner du HER og til Castell Son Claret HER

Les også: Flytt hjemmekontoret til Mallorca Mallorca: Femstjerners boutiquehotell frister med nye bassengsuiter – Mallorca: Solrikt, aktivt og gastronomisk feriemål for høsten – UNESCO-natur og luksus på Mallorca – Ny luksustrend: Autentisk ferie på Mallorca

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum