logo-white

Unike overnattingssteder i Fort Myers

Hvis du ønsker å oppleve de koselige strendene og nabolagene som ligger i og rundt Fort MyersFloridas sørvestkyst, finnes det et hav av ulike typer overnattingssteder i området. Her kan du overnatte i alt fra en husbåt ved Fort Myers Beach til en tikihytte i Cape Coral.

Sunset Vibes Houseboat - Hus/hotellbåt - Fort Myers Beach - Florida - USA
Sunset Vibes Houseboat ligger ved Fort Myers Beach (bildekilder; cityftmyers.com/visitflorida.com/related.dk)

Her er fire forskjellige overnattingsalternativer i Fort Myers:

Husbåt ved stranden

Sunset Vibes Houseboat nær Fort Myers Beach bor du i avslappende omgivelser på en båt og med fantastisk utsikt over øya Estero. Båten har fem rom, og gjestene kan velge å enten bestille enkeltrom eller hele båten.

På øvre dekk byr båten på et deilig spa samt en bar. I tillegg har gjestene gratis tilgang til kajakker, paddleboards og sykler. Prisen for en overnatting starter på 1220 kroner per natt for et rom eller 11 153 kroner per natt for hele båten.

Les mer om Sunset Vibes Houseboat HER

Tikihytte i Cape Coral

Cape Coral ligger nord for Caloosahatchee-elven, som er kjent for å ha mer enn 643 kilometer med salt- og ferskvannskanaler. Nabolaget tilbyr mange feriehus og villaer, men Paramount Property Management (PPM) spesialiserer seg på unike overnattingsmuligheter i området. Blant annet tilbyr de overnatting i en spesiell tikihytte med strandtema og eget basseng. Prisen starter fra 16.685 kroner for sju netter og det er plass for til opptil seks personer.

Les mer om hyttene HER

Tiki Hut Villa - Cape Coral - Fort Myers - Florida - USA
Tiki Hut Villa ligger i Cape Coral – rundt en mil syd for Fort Myers (Foto: Marc A Strengholt)

Bærekraftige pyramidevillaer

I nærheten av byen Estero finner du Pyramids i Florida, som er en ferieby med spesielt fokus på helse og velvære. Stedet har 26 såkalte pyramidevillaer, hver med egen terrasse, parasoll og solsenger.
Villaene har en spesiell pyramidestruktur som gjør at de bruker mindre energi enn tradisjonelle boligkonstruksjoner, og er dermed mer bærekraftige enn vanlige hus. På feriestedet er det også yoga, turstier, fiske og aktiviteter for barn. Prisen for sju netter (to voksne og to barn) starter på 16.949 kroner.

Les mer om pyramidevillaene i Florida HER

Rosa villa rett på stranden

Sun Palace Vacations leier ut feriehus langs hele kysten av Fort Myers, og deres portefølje består av alt fra strandhytter til leiligheter og luksusboliger med tilgang til bassenger. En av villaene deres er malt helt rosa, og her får du sand mellom tærne med en gang. Villaen ligger rett på stranden. Prisene starter på 4.362 kroner per natt for overnatting med inntil åtte gjester.

Les mer om den rosa villaen på stranden HER

Rosa strandvilla - Sugar Beach Love Shack - Fort Myers Beach - Florida - USA
Den rosa strandvillaen Sugar Beach Love Shack ligger rett på stranden (bildekilder; cityftmyers.com/visitflorida.com/related.dk)

Les flere reisetips, nyheter og artikler om Florida HER  og om Fort Myers HER – Les mer om Fort Myers HER og HER, samt om Florida HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bådliv i det græske øhav (foto: ©otoerres)

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 40 – 2022

Boeing 737-8 - MAX - Flyr Norway - 2022

Nesten 200.000 Flyr-passasjerer i september

SAS Airbus A 330 (otoerres)

SAS Reaches Agreements to Amend the Terms of Existing Aircraft and Equipment Lease Agreements

MS Nordnorge - Hurtigruten - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Hurtigruten Norge ber staten om å sikre støtte til grønn skipsfart

Penger - Valuta - Illustrasjon - Pexels-pixabay)

Gode råd om lån på dagen