logo-white

Spania; et festivalparadis

Drømmer du om å delta på festivaler i Europa denne sommeren? Da er Spania ditt reisemål! Her er det en rekke festivaler over hele landet, og dette er de fem beste.

Puerto Banus - Marbella - Spania - Costa del Sol
Spania byr på mere enn sol og sommervarme strender. Landet frister også med mange, gode og store sommerfestivaler (arkivfoto: ©otoerres)

1. BBK Live (Bilbao, Bizkaia)

Her blir du nærmest blåst overende av band som Gorillaz og the Strokes. Den perfekte festivalen for de som verdsetter det beste innen rock, indie og pop, med et imponerende opplegg og fjellcamping.

2. Benicàssim International Festival (Castellon, Valencia)

Med artister som Red Hot Chilli Peppers og Love of Lesbian, er FIB en av de mest populære festivalene i Europa. Dans til rytmene av pop, rock og indie musikk, omgitt av naturen.

3. Primavera Sound (Barcelona, Katalonia)

Dette er en verdensberømt festival. Scenene her har vært gjestet av artister som Pixies, Rosalia og mange andre. Om du kommer hit, kan du skryte av at du har opplevd de beste reggeaton og popartistene live.

4. Sonar (Barcelona)

Dette er verdens mest innovative festival for elektronisk musikk. I løpet av en dag kan du være med på konserter, presentasjoner og Sónar+D (International Congress of Creative Digital Transformation). På kveldstid kan du oppleve de beste DJ`s fra ulike deler av verden.

5. Resurrection Fest (Lugo, Galicia)

På “Resu” kan du danse til alt det beste av konserter innen punk, hardcore, rock og metal. Pyroteknikk, unike forestillinger og de beste bandene på scenen…. Programmet er alltid fantastisk.

Bare sjekk datoene og ha det gøy!

Les mer om Spain’s top 5 summer festivals på spain.info HER

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel