logo-white

Fra Tromsø til Berlin, Paris og Milano

Norwegian lanserer nye direkteruter fra Tromsø til Berlin, Paris og Milano, samt fra Oslo til Bardufoss og Lakselv i programmet for sommersesongen 2024. Billettsalget til de nye rutene har startet.

Byggingen av katedralen Duomo di Milano ble påbegynt i år 1386, innvielsen skjedde 32 år senere, i 1418, men prosjektet ble ikke fullført før i 1965 ! (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian har åpnet for salg av 276 ruter for sommersesongen 2024, derav 150 fra Norge. Rutene fra Oslo til Bardufoss og Lakselv reintroduseres, og i tillegg åpnes det for salg på nye ruter fra Nord-Norge allerede i vinter. Fra 15. januar flyr Norwegian direkte fra Tromsø til Berlin, Paris, og Milano/Bergamo.

– Denne sommeren har vært en av de beste i Norwegians historie med høy etterspørsel etter flyreiser. Neste sommer har vi enda flere fly i flåten, og det betyr at vi kan åpne nye ruter og øke antall avganger på eksisterende. Reisemålene våre er etterspurt av både fritids- og forretningsreisende, og vi er spesielt glade for å kunne øke vårt tilbud i Nord-Norge, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegians kjernemarked er de nordiske landene og flyr derfra til storbyer og stranddestinasjoner i Europa. For de fritidsreisende er det kjente storbyer som lokker sammen med reisemål der det er muligheter for å både sole seg og bade i havet. Allikevel er det en trend at flere ser mot nye og mer ukjente reisemål som Bucuresti og Sofia, og mindre og nyere feriesteder omkring Middelhavet. Ytterligere ruter til helt nye destinasjoner lanseres senere i høst.

Dette er de nye rutene fra Tromsø:

  • Tromsø-Berlin, to ukentlige avganger på torsdager og søndager fra 18. januar 2024.
  • Tromsø-Paris/Charles de Gaulle, to ukentlige avganger på mandager og fredager fra 15. januar 2024.
  • Tromsø- Milano/Bergamo, to ukentlige avganger på tirsdager og lørdager fra 16. januar 2024.

Fra Tromsø flyr Norwegian også til London Gatwick, København, Oslo, Alta, Kirkenes og Longyearbyen hele året, samt til Bergen i sommersesongen.

For sommersesongen 2024, som går fra slutten av mars til slutten av oktober, vil det være totalt 279 ruter til salg på norwegian.com. Rutene fordeler seg som følgende i de nordiske landene:

  • Norge 150
  • Sverige 54
  • Danmark 64
  • Finland 21

Årsaken til at summen over ikke er lik 279 skyldes at enkelte ruter som går mellom to land er telt med i begge landene.

Rutene til Bardu og Lakselv åpner for salg i starten av februar og april 2024 og vil være helårsruter. Norwegian ble tidligere i år tildelt en fireårig rammeavtale med forsvarssektoren for flyreiser i Norge og Norden. Norwegian ble valgt blant annet på grunn av et fleksibelt ruteprogram, konkurransedyktige priser og bærekraft.

Flere artikler og nyheter om Norwegian finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Emirates Airline)

3000 tonn bærekraftig drivstoff til Emirates på London Heathrow

Oslobuss kjøper Unibuss Tur AS. Kontrakten ble inngått mandag 27. mai ( Foto: Unibuss Tur)

Unibuss Tur solgt til Oslobuss

(illustrasjon: plinko-norway.com)

Spillstrategi for Plinko: Nøkkelråd for å vinne

Det store antallet passasjerer som skal reise til og fra Oslo lufthavn i løpet av sommeren, gjør det nødvendig å utnytte gatene på en mer fleksibel måte enn tidligere (Foto: Avinor/Catchlight)

Buss for gate på Oslo lufthavn

Svak krone betyr dyrere ferie for nordmenn som skal til utlandet i sommer (Fotokilde: Pixabay)

Advarer mot rådyre ferier i år