logo-white

Norse lanserer billettsalg fra Oslo til Miami

Nå kan Norse Atlantic Airways’ kunder bestille direkteflyvninger mellom Oslo og Miami. Ruten Oslo – Miami vil opereres to ganger ukentlig fra den 20. september. Billettene vil koste fra 3.009 NOK en vei, inkludert alle skatter og avgifter.

Norse Atlantic Airways - Ruteåpning - Los angeles - Oslo - 2022
Flyvninger fra Oslo lufthavn Gardemoen til Miami internasjonal flyplass er nå tilgjengelig for salg, med første avgang 20. september. Ruten vil bli trafikkert gjennom vintersesongen 2023 – 2024 (Foto: Flynorse.com)

– Vi er glade for å kunne tilby det populære reisemålet Miami som en del av vårt vinter-rutenettverk. Miami har høy passasjeretterspørsel, med både direkte- og tilknyttet trafikk som er større enn andre flyplasser i regionen. Vi ser også frem til å kunne tilby våre cargo-kunder flere valgmuligheter og fleksibilitet når vi starter operasjonene fra vår nye base i Sør-Florida i september, sa Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic opererer eksklusivt med Boeing 787 Dreamliner-fly. Kabinen tilbyr passasjerene en avslappende og komfortabel reiseopplevelse, med toppmoderne underholdningsskjermer integrert i hvert sete. Vår Premium-kabin har en bransjeledende seteavstand på 43″ og en 12″ tilbakelening av setet, noe som gjør at passasjerene ankommer destinasjonen opplagte og klare til å utforske reisemålet.

Norse Atlantic tilbyr to kabinvalg, Economy og Premium. Passasjerer kan velge mellom tre prisalternativer: Light, Classic og Flextra, som reflekterer måten de ønsker å reise på og hvilke alternativer som er viktige for dem. Light-alternativet representerer Norse sitt valuta-for-pengene valgmulighet, mens Flextra inkluderer maksimal bagasjevekt, to måltider, forbedret opplevelse på flyplassen og ombord, samt økt billettfleksibilitet.

Fra 18. september vil Norse Atlantic konsolidere tjenestene sine i Sør-Florida og kun operere flyvninger til Miami. Kunder som reiser på selskapets Fort Lauderdale-rute etter 17. september vil bli ombooket til den nye Miami-ruten eller tilbys full refusjon.

Flere nyheter og artikler om Norse Atlantic Airways finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel