logo-white

Ny golfbane på vei i Alentejo, Portugal

Sommeren 2023 åpnes en splitter ny golfbane i AlentejoPortugals vestkyst, sør for halvøya Troia – en drøy times kjøring sør for Lisboa.

Golf - Putter - Hull - Alentejo - Portugal
Sommeren 2023 åpnes splitter nye Dunas Golf Course by Terras da Comporta i Alentejo på vestkysten av Portugal (Foto: ©Jose Serrano – Turismo Alentejo)

Den nye par 71-golfbanen, som har fått navnet Dunas-banen, er designet av David McLay-Kidd, som har baner i både Europa og USA på CV-en. I tillegg til golfbanen skal det også etableres et klubbhus der, og på sikt er det planer om hotell, fritidsboliger og velværetilbud.

Etter Dunas-banen er det planer om å etablere en annen golfbane åtte km nord kalt Torre, designet av José María Olazábal og Sergio Garcia.

Begge banene vil ligge i usedvanlig rolige og vakre omgivelser – Torres med utsikt over furuskog og rismarker og Dunas med utsikt over furuskog og Praia do Pego-stranden.

Les mer om Dunas Golf Course by Terras da Comporta HER – og om Portugal HER

Flere nyheter, reisetips og artikler om Portugal finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

SAS fraktet 2.3 millioner i mai

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegian starter Riga – Alicante

(fotokilde: goturkiye.com)

Sykkelferie langs den tyrkiske rivieraen

En landsdekkende undersøkelse viser at en fjerdedel av nordmenn som skal til utlandet i sommer, er bekymret for ekstremvær og naturkatastrofer (Foto: Espen Bierud/Unsplash)

En av fire reisende frykter ekstremvær i sommer

(kilde: travelmarket.dk)

Dansk Flyprisindex – Uge 28 2024