logo-white

Norwegian tilbake til Istanbul etter åtte års fravær

Norwegian skal for første gang siden 2016 fly til Istanbul. Selskapet fortsetter å utvide rutenettet og fra våren neste år blir det igjen direktefly fra Oslo til Istanbul. 

Solnedgang over Golden Horn og Bosporos i Istanbul, Tyrkia (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian lanserte nylig 40 nye ruter til destinasjoner i Europa, og nå slippes enda én nyhet. Fra april neste år vil det være to avganger i uken mellom Oslo og Istanbul.

– Vi fortsetter å utvide rutenettet med spennende destinasjoner, og vi vet at Istanbul er et ettertraktet turistmål fordi byen er rik på både kultur og historie. Vi ser frem til å ønske kundene velkommen om bord, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.  

Med Istanbul i ruteprogrammet har Norwegian totalt 10 nye ruter fra Norge neste år, syv av disse fra Oslo. Totalt vil Norwegian fly mer enn 330 ruter til over 120 destinasjoner neste sommersesong. 

– Vi legger straks bak oss ett av de beste årene i selskapets historie, og vi er i toppsjiktet når det gjelder punktlighet i Europa. Norwegian er godt posisjonert i markedet med et attraktivt rutetilbud, en moderne flyflåte og har høy tillit blant de reisende, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian. 

Flyturen til Istanbul ligger på vel fire timer, og byen som forbinder øst med vest, er en skattkiste av spennende severdigheter; Den Blå moskeen og Hagia Sofia, Topkapi-palasset og Grand Bazaar er noen av dem. Istanbul er en by man kan oppleve både til fots og via sjøveien. Også utenfor byen er det mange spennende attraksjoner, som for eksempel i regionen Kappadokia, eller man kan ta et cruise til Bosporosstredet. Sammenlignet med vestlige storbyer er prisnivået å regne som rimelig. 

For fotballfans er det muligheter til å heie frem Besiktas, Galatasaray og Fenerbahce.  

I 2011-2016 fløy Norwegian mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Istanbul Sabiha Gökçen International Airport som en del av midtsommerprogrammet. Ruten selskapet nå åpner flys til Istanbul International Airport.  

Ruten starter 14. april 2024 og det vil være to ukentlige avganger på onsdag og søndag.

Flere nyheter om Norwegian finner du HER

Turistbåtar i Istanbul (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

KLM - Embraer 190 - Billund

Passasjernedgang og fraktøkning i Billund lufthavn

(Foto: ©Clément Louineau)

Jeans-merke med eget boutiquehotell på St Martin

Havila Capella - Kystruten Bergen - Kirkenes - Cartagena - November 2021

Havila Kystruten styrker ledelsen

Alpine Craft Festial i Hochkönig, SalzburgerLand (Foto: Hochkoenig Tourismus)

Gastronomi på hög nivå i skidparadiset SalzburgerLand

- Rentebærende kredittkortgjeld utgjør nå 42,9 mrd. og har steget jevnt de siste månedene. Dette gir grunn til bekymring siden dette er kreditter med en veldig høy rente, sier Svein Ove Karstensen daglig leder i Norsk Gjeldsinformasjon (Foto: Shutterstock)

Rentebærende kredittkortgjeld har økt med 0.7 milliarder