logo-white

Natteliv i North Carolina

I North Carolina vrimler det med barer og natteliv. I Charlotte, som er North Carolinas største by, er det rikelig anledning til å nyte en drink med utsikt fra en av de mange takterrassene.

Asheville Bluegrass Band North Carolina - USA
Asheville Bluegrass Band fra North Carolina (bildekilder: visitnc.com/related.dk)

Flere av utestedene i Charlotte holder til i nye boutiquehoteller som Merchant & TradeKimpton Tryon Park, Buho BarGrand Bohemian Hotel Charlotte og Aura RooftopJ.W. Marriott.

Du kan også besøke AvidXchange Music Factory, en ombygd fabrikk hvor det finnes ulike konsertlokaler, restauranter og barer.

I byen Raleigh, rundt tre timers kjøring fra Charlotte, står også nattelivet i sentrum. Her kan du begynne med kreative cocktailer på Watts & Ward eller stikke innom Wye Hill Kitchen, som både er en restaurant, et bryggeri og en bar. Fra terrassen har du vakker panoramautsikt over Raleighs skyline.

Hos Red Hat Amphitheater kan du oppleve konserter med store amerikanske stjerner som Lee Brice, mens Lincoln Theatre og Pour House Music Hall ofte huser lokale og nasjonale stjerner.

Les også: Bourbon og bluegrass i KentuckyGuidet musikktur gjennom Tennessee Musikkhistorie og friluftsliv i TennesseeJack Daniel’s og whiskyhistorie i Tennessee – Verdens BBQ-hovedstad og bryggeribesøk i Missouri – Lær om hjemmebrent – moonshine – i Arkansas –  Majestetiske fjell og mikrobryggerier i Nord-Carolina – Naturlig skjønnhet og borgerkrigshistorie i Missouri – Reiseopplevelser langs landeveiene i Vest-Virginia – Icelandair til Raleigh-Durham i Nord-Carolina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bådliv i det græske øhav (foto: ©otoerres)

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 40 – 2022

Boeing 737-8 - MAX - Flyr Norway - 2022

Nesten 200.000 Flyr-passasjerer i september

SAS Airbus A 330 (otoerres)

SAS Reaches Agreements to Amend the Terms of Existing Aircraft and Equipment Lease Agreements

MS Nordnorge - Hurtigruten - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Hurtigruten Norge ber staten om å sikre støtte til grønn skipsfart

Penger - Valuta - Illustrasjon - Pexels-pixabay)

Gode råd om lån på dagen