Radisson Blu Atlantic Hotel gjenåpner Mortepumpen til lutefisk i november og desember. Restauranten, som på lokalt folkemunne kalles “Mortapompå”, har vært midlertidig stengt siden hotellet ble renovert, og nå er restauranten endelig klar til å ønske gjestene velkommen tilbake.
– Byens kanskje mest tradisjonsrike restaurant med et unikt miljø fra Gamle Stavanger byr på gode opplevelser. Stemningen er avslappet, enten du tar med forretningsforbindelser eller ønsker å nyte en bedre middag med din kjære. Våre dedikerte kokker sørger for den gode julematen og våre medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at gjestene får en flott opplevelse, sier Reinout Engel, hotelldirektør ved Radisson Blu Atlantic Hotel.
Mortepumpen ble etablert 8. desember 1955. Navnet fikk restauranten fra Stavangers eneste offentlige vannpumpe, Mortapompå, som sto midt på Torget fram til 1866. Kulissene på Mortepumpen er nedskalerte fasader fra bybildet som representerer «det gamle Stavanger».
Radisson Blu Atlantic Hotel har de siste årene gjennomgått en omfattende totalrenovering for å gi gjestene førsteklasses opplevelser. Hotellet har fått en helt ny resepsjon og alle de nydesignede hotellrommene, inkludert en spektakulær duplex suite i øverste etasje, og de 15 møterommene er nyoppusset.
Les også: Radisson Blu Atlantic Hotel nominert til Cityprisen Rogaland 2018 (november 2018) – Radisson Blu Atlantic Hotel back in business (november 2017)
Den nye lobbyen har blitt et kunstverk i seg selv og huser utstillinger, festlige begivenheter og spennende kultur-arrangementer. FireLake er hotellets nye restaurant, som tilbyr et prisvinnende internasjonalt konsept. Stavangerbaserte LINK Arkitektur var ansvarlige for utformingen av nye Radisson Blu Atlantic Hotel og Backe Rogaland var entreprenør i prosjektet.
Flere saker om Radisson Blu Atlantic Hotel finner du HER