logo-white

Michelinguiden utvider i Thailand med en ny versjon for Bangkok, Phuket og Phang Nga i 2019

Matreisende ble svært begeistret over Bangkok Michelin Guide, som kom i 2017. Turistmyndighetene i Thailand er glade for å kunngjøre at det kommer en ny Michelinguide for Bangkok, Phuket og Phang Nga senere i år. Den nye utgaven tar med de to sørlige provinsene Phuket og Phang Nga. Dette er en ytterligere anerkjennelse av Thailands rike kulinariske tradisjoner og de gastronomiske opplevelsene man finner her, med et nivå på matlagingen som få andre land kan matche.

Ayutthaya-Noodle Pork Soup (bildekilde: tourismthailand.org)

Michelinguiden hjelper reisende matelskere med å finne finere restauranter og matopplevelser over hele verden. I fjor kunne turistmyndighetene i Thailand stolt presentere Bangkoks egen Michelinguide.

Les også: Bangkok Michelin Guide begeistrer fortsatt (mai 2018) – Bangkok Michelin Guide mottatt med begeistring (desember 2017)

Ved utgangen av 2018 kommer det en ny oppdatert Michelinguide for Bangkok, Phuket og Phang Nga.

Par på bryllupsreise ved Khao Lak Beach i Khao Lak-Lam Ru National Marine Park, Phang-Nga (bildekilde: tourismthailand.org)

Thaimat har alltid vært et internasjonalt anerkjent og høyt elsket element i den thailandske kulturen, og «gastronomiturismen» blir stadig viktigere når man skal velge reisemål. Derfor er tilføyelsen av disse to sørlige provinsene en kjærkommen bonus både for fremtidige turister og for lokalbefolkningen.

– Turistmyndighetene i Thailand er svært glade for å kunngjøre at neste Michelinguide vil dekke Bangkok, Phuket og Phang Nga i 2019. Anerkjennelsen fra Michelinguiden vil ytterligere styrke Thailand som et internasjonalt anerkjent reisemål for matinteresserte, og hundretusenvis av besøkende kan hvert år nyte den rike kulturen for gastronomi, kunst og håndverk, flotte storbyer, fortryllende natur og den særpregede thailandske levemåten, sier Pakkanan Winijchai, direktør for Thailands turistkontor i Norden og Baltikum, med kontor i Stockholm.

Ms Pakkanan Winijchai (tourismthailand.se)

I tillegg til restaurantene vil guideboken inneholde anbefalte overnattingssteder for sentrale deler av Bangkok og de nærmeste provinsene. Selv om det er store variasjoner innen kokekunsten, bruken av krydder og utvalget av retter i forskjellige deler av Thailand, holder alt sammen en høy standard med bruk av ferske råvarer og et skarpt øye for detaljer.

Guideboken vil gis ut i samme tospråklige format, med thai og engelsk, som forrige utgave av Bangkok Michelin Guide, med både trykte og digitale utgaver.

Les også: Ti spreke restauranter i Bangkok (mars 2017)

Les flere saker om Michelinguiden HER, om Bangkok HER,  samt om Thailand HER

Thailandsk buffet (bildekilde: tourismthailand.org)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

MS Oslofjord - ex Bergensfjord - Hirtshals - 2009

MS Oslofjord solgt til kroatisk rederi

F.v. Kategorisjef Erstatningsbil i Hertz Ole E Schiøll og Seksjonsleder i Fremtind Forsikring Kyrre Strand (Bildekilde: Hertz)

Hertz landet avtale for erstatningsbiler med Fremtind Forsikring

Åbningen af Ferie for Alle 2024 blev blandt mange andre besøgt af repræsentanter fra 18 lande, herunder 12 ambassadører (Foto: MCH/Lars Møller)

Ferie for Alle lagde fra land med stor tilstrømning

(Foto: Jacob Lund ( ©AdobeStock)

Fotball-EM skaper turisme i Tyskland

(Kilde: Travelmarket.dk)

Dansk Flyprisindex – Uge 12 2024