logo-white

Hvilke kredittkort gir deg lounge-tilgang på flyplasser?

Å reise kan være både spennende og stressende, spesielt når det kommer til ventetiden på flyplassen. Men hva om jeg fortalte deg at det er en måte å gjøre flyplassoppholdet ditt mye mer behagelig? Mange kredittkort tilbyr nå lounge-tilgang som en av sine fordeler, og i denne artikkelen vil vi se nærmere på noen av de beste alternativene for deg som ønsker å slappe av i komfortable omgivelser mens du venter på flyet.

Mange kredittkort tilbyr nå lounge-tilgang som en av sine fordeler (Foto: Quark Studio/Pexels.com)

Lounge-tilgang: luksus på flyplassen

Flyplasslounger er et fristed for reisende som ønsker å unnslippe de store mengdene i de travle terminalene. De tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert komfortable sitteplasser, gratis mat og drikke, Wi-Fi, og til og med dusjer. Dette gjør dem til et ideelt sted for forretningsreisende, hyppige flygere eller de som bare ønsker å gjøre reiseopplevelsen mer behagelig.

Tradisjonelt har tilgang til flyplasslounger vært forbeholdt førsteklasses passasjerer og medlemmer av lojalitetsprogrammer. Imidlertid har mange kredittkortselskaper nå inngått avtaler med flyplasslounger for å tilby denne fordelen til kortholdere. Dette har åpnet dørene for en bredere gruppe reisende, og du kan med fordel sjekke ut noen gode kredittkort som åpner flere dører på beste-kredittkort.no.

Kredittkort med lounge-tilgang

Det er flere kredittkort tilgjengelig på markedet som gir deg lounge-tilgang på flyplasser, også selv om du flyr med noen av de gode lavprisflyselskapene. Her er noen av de beste alternativene:

SAS EuroBonus American Express

SAS EuroBonus American Express er et flott valg for de som reiser ofte med SAS. Kortet gir deg tilgang til SAS-lounger, hvor du kan nyte komfortable sitteplasser og deilige måltider før flyet ditt. I tillegg tjener du EuroBonus-poeng for hver krone du bruker med kortet, som kan brukes til fremtidige reiser.

DNB Mastercard Platinum

DNB Mastercard Platinum tilbyr også lounge-tilgang som en av sine fordeler. Kortet gir deg tilgang til DNBs egne flyplasslounger, samt Priority Pass-lounger over hele verden. Dette gir deg fleksibilitet og komfort uansett hvor du reiser.

Bank Norwegian-kortet

Bank Norwegian-kortet er kjent for sine gunstige reiseforsikringer og belønninger. Kortet gir deg tilgang til LoungeKey-programmet, som gir deg tilgang til over 1000 flyplasslounger globalt. Dette er ideelt for de som reiser mye internasjonalt.

American Express Platinum

American Express Platinum-kortet er kjent for sine luksuriøse fordeler, og lounge-tilgang er en av dem. Kortet gir deg tilgang til American Express-lounger og Priority Pass-lounger over hele verden. Du vil også nyte fordeler som gratis hotelloppgraderinger, reiseforsikring og mye mer.

Det er viktig å merke seg at selv om disse kredittkortene tilbyr lounge-tilgang, kan det være visse betingelser og begrensninger. For eksempel kan noen kreve at du bruker kortet for et visst beløp innen en viss tidsperiode for å kvalifisere for lounge-tilgang. Sørg for å lese vilkårene nøye før du søker om et kredittkort.

Hvordan får du tilgang til loungene?

Når du har fått et kredittkort med lounge-tilgang, er det enkelt å nyte fordelene. Her er de vanlige trinnene for å få tilgang til loungene:

1. Vis kredittkortet ditt: Når du ankommer flyplassen, vis kredittkortet ditt i loungeinngangen.

2. Legitimer deg selv: Du vil sannsynligvis bli bedt om å legitimere deg selv ved hjelp av et gyldig ID-kort og boardingkort.

3. Nyt fasilitetene: Når du er innenfor loungen, kan du nyte alle fasilitetene som tilbys, inkludert mat, drikke, Wi-Fi og komfortable sitteplasser.

4. Hold øye med tidspunktet: Sørg for å holde øye med avgangstiden din, da loungepersonalet vanligvis vil minne deg om når det er på tide å gå til gaten.

Kredittkort med lounge-tilgang kan definitivt forbedre reiseopplevelsen din. De gir deg muligheten til å slappe av i komfortable omgivelser mens du venter på flyet ditt. Når du velger et kredittkort, er det viktig å vurdere ikke bare lounge-tilgangen, men også andre fordeler som reiseforsikring, belønninger og årlige gebyrer. Så neste gang du er på reise, husk å sjekke om ditt kredittkort gir deg tilgang til en oase av ro og komfort på flyplassen. Bon voyage!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy