logo-white

Apollo lanserer nytt sportshotell i Dubai

Reisearrangøren åpner sitt ellevte sportshotell og stadfester dermed sin posisjon som Nordens største arrangør av treningsreiser gjennom Apollo Sports.

JA Beach er Apollos første sportshotell i Dubai (Foto: Apollo Reiser)

De siste årene har etterspørselen av treningsreiser økt markant. Salget av Apollos sportshoteller fortsetter å sette jevnlige rekorder, og allerede nå utmerker flere av dem seg i topplisten over både høsten og vinterens best solgte. For å imøtekomme den store interessen lanserer nå Apollo ytterligere et sportshotell – og det første av sitt slag i Dubai.

– Apollo Sports er vårt raskest voksende hotellkonsept, og flere av hotellene er også blant de med høyest kundescore. Interessen vokser hvert år og vi jobber derfor kontiunerlig med å utvide tilbudet – både i form av hotell, arrangement og treningsreiser. I dag tilbyr vi Nordens bredeste treningskalender med eventer hele 52 uker i året. Det er vi stolte av, sier Daniel Giray, sportssjef i Apollo.

JA Beach har egen golfbane (Foto: Apollo Reiser)

JA Beach – et allsidig sportshotell

Alle Apollos sports-hoteller har et sterkt fokus på kvalitetssikring, førsteklasses fasiliteter og infrastruktur, profesjonelle instruktører og sunn mat. Men hvert hotell har også sitt unike særpreg; Der flaggskipet Playitas Resort favner brett med sine imponerende én million kvadratmeter treningsglede innenfor alt fra sykling og svømming til gruppetimer og fitness, retter andre hoteller seg mer mot eksempelvis yoga og surf. Et par av hotellene har også eget sportsakademi for barn i fellesferiene.

JA Beach har eget vannsportsenter med mulighet for SUP, kajakk, seiling og kitesurfing (Foto: Apollo Reiser)

Det siste i rekken, JA Beach i Dubai, byr også på noe helt eget. Hotellet har en uslåelig beliggenhet på stranden og byr på et bredt utvalg av trening og aktiviteter for hele familien – fra padel, tennis og golf til et eget vannsportsenter med muligheter for både SUP, kajakk, seiling og kitesurfing. JA Beach huser også sin egen stall, hvor gjestene har mulighet til å ta ridetimer.

–  Målet med Apollo Sport har alltid vært å tilby kvalitetssikrede reiser der sport og trening står i sentrum, derfor er alle hotellene nøye håndplukket. Samtidig utvikler vi stadig porteføljen vår både i forhold til hvilke treningsformer vi tilbyr og hvem vi samarbeider med av profesjonelle instruktører og aktører. Hos oss skal alle kunne finne den ultimate treningsreisen – uansett hvem man er, eller hvilke preferanser og utgangspunkt man har, sier Giray.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER, HER og HER

JA Beach tilbyr også ridetimer i eget hestesportsenter (Foto: Apollo Reiser)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Spanias Turistkontor)

Oviedo kåret til Spanish Capital of Gastronomy i 2024

Turistbåter i Istanbul (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbake til Istanbul etter åtte års fravær

SAS - City Jet - CRJ 900 - take of fra Sola

1,8 miljoner passagerare reste med SAS i november

(Foto: Nordic Leisure Travel Group)

Direktefly fra Evenes til Mallorca !

(Fotos af Darina Belonogova/Pexels)

Gi dine gjester god søvn med komfortable sovesofaer