logo-white

Thon Hotels inngår ny rammeavtale med Servicegrossistene

Thon Hotels har inngått en ny rammeavtale for distribusjon av mat og drikke med Servicegrossistene AS. Avtalen har en total ramme på om lag 700 MNOK. Servicegrossistene scoret høyt innen bærekraft, kvalitet og pris.

Jan van der Burg fra Servicegrossistene og Morten Thorvaldsen fra Thon Hotels markerer starten på et nytt samarbeid. Kontrakten ble signert på Osteria della Nonna på Thon Hotel Rosenkrantz (Foto: Thon Hotels)

Morten Thorvaldsen, konserndirektør hotell og restaurant, Thon Hotels:

– Konkurransen på distribusjon av mat er i utvikling, og vi ser derfor meget positivt på at flere dyktige aktører er på banen. Med Servicegrossistene har vi funnet en god match, og vi har stor tro på vår nye samarbeidspartner. Avtalen er en følge av Thon Hotels’ og hele Olav Thon Gruppens ambisiøse bærekraftstrategi, som setter strenge krav til både oss selv og leverandører på blant annet lokal, kortreist mat, og råvarer som er bra for miljøet. 

Avtalen ble signert i Thon Hotels’ nye restaurant Osteria della Nonna på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo.

Jan van der Burg, administrerende direktør i Servicegrossistene:

– Vi er svært glade for at Thon Hotels har valgt Servicegrossistene på bakgrunn av vårt høye service- og tilpasningsnivå, og vår evne til å tilby konkurransedyktige priser. Det er spennende å jobbe med Thon Hotels rundt felles ambisjoner for miljø og bærekraft, og vi ser fram til å være en partner for Thon Hotels og hele Olav Thon Gruppen i utviklingen mot enda mer bærekraftige løsninger på produkter og logistikk for alle hoteller og serveringssteder i hele landet.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER

Osteria della Nonna er den nyåpnede restauranten på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo (Foto: Thon Hotels)

Om Servicegrossistene

Servicegrossistene er en av Norges største landsdekkende grossistkjeder i storhusholdningsmarkedet og består av 14 lokalt forankrede fullsortimentsgrossister. Servicegrossistene leverer alt av mat og drikke varer til hotell, restaurant, kantine, fastfood, offentlig- og maritim sektor. Med vekt på lokal forankring og god service, har Servicegrossistene de siste årene hatt god vekst. Omsetningen vil i 2023 bli over 4 mrd. NOK, med over 500 lokalt ansatte over hele landet

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

MS Oslofjord - ex Bergensfjord - Hirtshals - 2009

MS Oslofjord solgt til kroatisk rederi

F.v. Kategorisjef Erstatningsbil i Hertz Ole E Schiøll og Seksjonsleder i Fremtind Forsikring Kyrre Strand (Bildekilde: Hertz)

Hertz landet avtale for erstatningsbiler med Fremtind Forsikring

Åbningen af Ferie for Alle 2024 blev blandt mange andre besøgt af repræsentanter fra 18 lande, herunder 12 ambassadører (Foto: MCH/Lars Møller)

Ferie for Alle lagde fra land med stor tilstrømning

(Foto: Jacob Lund ( ©AdobeStock)

Fotball-EM skaper turisme i Tyskland

(Kilde: Travelmarket.dk)

Dansk Flyprisindex – Uge 12 2024