logo-white

VIVA har startet 2023 med vintercruises

VIVA Cruises startet sesongen allerede i januar. Da ble de første skipene sendt ut på de store elvene i Europa. For de som ønsker å starte det nye året med en avslappende ferie på vannet, så er VIVA de eneste elvecruiseoperatøren som tilbyr seilinger hele året.

VIVA MOMENTS utenfor Düsseldorf (Foto: ©VIVA Cruises)

VIVA ONE og VIVA Moments er de første som legger til kai i hjemmehavnen i Düsseldorf 19. januar 2023 med 4-netters korte cruise. Fra januar til mars vil VIVA ONE ha flere «velvære»-programmer, med velvære-temaer både på VIVAs All-inclusive program, på utflukter, og med en 30-minutters massasje inkludert for alle om bord.

Gjestene kan reise på “Rheingau Wellness”-turen som går gjennom Boppard, Rüdesheim, Bonn og Köln, og “Rhein-Hesse Wellness”-turen med stopp i Koblenz, Frankfurt og Speyer. Begge turene har flere muligheter for å slappe av og samtidig oppleve Europa på vinterstid. 

Par på elvecruise i Europa (Foto: ©VIVA Cruises)

På VIVA MOMENTS kan gjestene komme på byturer i Nederland og Belgia i januar, februar og mars. Det vil være skreddersydde programmer hvor cruisene i Nederland har ostesmaking inkludert i prisen og i Belgia kan VIVA-gjestene komme på en eksklusiv ølsmaking.

– For andre år på rad er beleggsprosenten på våre reiser i de tre første månedene av 2023 meget god, og vi er mer enn fornøyd med dagens etterspørsel. Vi har mange gjester som har oppdaget elvereiser i begynnelsen av året og som ønsker å starte 2023 på best mulig måte – med litt time-out. Vi er de eneste elvecruiseoperatørene som tilbyr dette alternativet, sier Andrea Kruse, COO i VIVA Cruises

VIVA ONE (Foto: ©VIVA Cruises)

Alle VIVA Cruises-programmene inkluderer VIVA All-Inclusive, som inkluderer kost og losji, snacks, drikkevarer – både med og uten alkohol, minibar, skjønnhetsprodukter fra det luksuriøse kosmetikkmerket Rituals, Wi-Fi og drikkepenger.

Flere artikler og nyheter om VIVA Cruises finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Historisk gangsterbar i Arkansas

Dagens elbilister er i mye større grad klare på at deres neste bil blir en elbil uansett. For dagens diesel- og bensinbilister er kjøpspris mye mer avgjørende (Foto: NAF)

Elbilinteressen flater ut

MS Richard With - Trollfjorden - Hurtigruten - Kystruten Bergen - Kirkenes

Hurtigruten Foundation vil støtte prosjekter langs kysten

Padling i Glaskogen naturreservat (Foto: Visit Årjäng)

Åtte kortreiste naturopplevelser i Värmland

Akbar Al Baker (til v.) takker for prisen. Det nasjonale flyselskapet i Qatar mottok ytterligere tre priser: 2024 APEX World Class Award, APEX Award for Beste Underholdning i Midtøsten, og APEX Award for Global Beste Mat & Drikke (Fotokilde: Qatar Airways)

APEX CEO Lifetime Achievement Award til Akbar Al Baker, CEO Qatar Airways