logo-white

VIVA har startet 2023 med vintercruises

VIVA Cruises startet sesongen allerede i januar. Da ble de første skipene sendt ut på de store elvene i Europa. For de som ønsker å starte det nye året med en avslappende ferie på vannet, så er VIVA de eneste elvecruiseoperatøren som tilbyr seilinger hele året.

VIVA MOMENTS utenfor Düsseldorf (Foto: ©VIVA Cruises)

VIVA ONE og VIVA Moments er de første som legger til kai i hjemmehavnen i Düsseldorf 19. januar 2023 med 4-netters korte cruise. Fra januar til mars vil VIVA ONE ha flere «velvære»-programmer, med velvære-temaer både på VIVAs All-inclusive program, på utflukter, og med en 30-minutters massasje inkludert for alle om bord.

Gjestene kan reise på “Rheingau Wellness”-turen som går gjennom Boppard, Rüdesheim, Bonn og Köln, og “Rhein-Hesse Wellness”-turen med stopp i Koblenz, Frankfurt og Speyer. Begge turene har flere muligheter for å slappe av og samtidig oppleve Europa på vinterstid. 

Par på elvecruise i Europa (Foto: ©VIVA Cruises)

På VIVA MOMENTS kan gjestene komme på byturer i Nederland og Belgia i januar, februar og mars. Det vil være skreddersydde programmer hvor cruisene i Nederland har ostesmaking inkludert i prisen og i Belgia kan VIVA-gjestene komme på en eksklusiv ølsmaking.

– For andre år på rad er beleggsprosenten på våre reiser i de tre første månedene av 2023 meget god, og vi er mer enn fornøyd med dagens etterspørsel. Vi har mange gjester som har oppdaget elvereiser i begynnelsen av året og som ønsker å starte 2023 på best mulig måte – med litt time-out. Vi er de eneste elvecruiseoperatørene som tilbyr dette alternativet, sier Andrea Kruse, COO i VIVA Cruises

VIVA ONE (Foto: ©VIVA Cruises)

Alle VIVA Cruises-programmene inkluderer VIVA All-Inclusive, som inkluderer kost og losji, snacks, drikkevarer – både med og uten alkohol, minibar, skjønnhetsprodukter fra det luksuriøse kosmetikkmerket Rituals, Wi-Fi og drikkepenger.

Flere artikler og nyheter om VIVA Cruises finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Flere svensker handler i Norge (Fotokilde: AffiliJet)

Nå drar svenskene til Norge for å kjøpe billigere mat

Air Premia er et lite og forholdsvis nytt flyselskap Det ble stiftet i 2917 og har en flåte bestående av tre Boeing 787-9 Dreamliner. Rutenettet omfatter destinasjoner som Frankfurt, Tokyo, Singapore, Jeju, Bangkok, Ankara, Newark, Los Angeles, Ho Chi Minh City, samt Gimpo og Incheon i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Til sommeren kommer også Oslo med på rutekartet (Foto: Air Premia)

Ny direkteflyrute Norge – Sør-Korea

(Bildestrøm: Hotels.com)

Horoskopenes hoteller: Hotels.com viser hvor du bør bo basert på stjernetegnene dine

(bildekilde: ticket.no)

Vårens weekendbyer utenfor topplisten

Københavns lufthavn, Kastrup  (foto: ©otoerres)

Igen rekordbillige flybilletter fra København – Prisfald på +60%