logo-white

Velkommen til mathotellet i Steinkjer

Best Western Tingvold Park Hotel ligger i rolige omgivelser i Steinkjer sentrum, omgitt av historie og kulturminner. Man kan trygt si at hotellet har en unik plassering, men det som virkelig skiller hotellet fra andre, er lidenskapen for mat og matkultur. På Tingvold lages all mat fra bunnen av, og det er denne dedikasjonen som gjør hvert opphold ekstra spesielt.

Kokkene på Best Western Tingvold Park Hotel, med Frode Zachariassen i spissen (Fotokilde: BWH Hotels)

I 2022 ble Trøndelag utnevnt til European Region of Gastronomy, som første region i Norge. Dette skyldtes kombinasjonen av førsteklasses råvarer og den velkjente trønderske gjestfriheten – verdier som også gjenspeiles på hotellet.

Hotellkokkene og Frode Zachariassen, hotellsjef, som også er kokk, lager nesten all maten på frokostbuffeten fra bunnen av. Alt fra gammeldags fleskepølse, leverpostei, spekemat og røkelaks, for å nevne noe. Hotellets kveldsbuffet er også inkludert når man bor på hotellet.

Hjemmelaget spekemat på Tingvold (Fotokilde: BWH Hotels)

– Jeg tror det er få hoteller i Norge som lager så mye av maten selv, og det ligger mange timer med prøving og feiling for å perfeksjonere hvert produkt. Min far var jo pølsemaker, så jeg er nok litt over gjennomsnittet opptatt av smak og håndverk, humrer Zachariassen.

Det er derfor ikke overraskende at hotellet vant NM-gull i kjøttprodukter i 2019, og at de har sin egen merkevare kalt “Tingvolds Egen”, som selges i resepsjonen og noen få utvalgte butikker.

– Vi ble faktisk kontaktet av en kjent norsk aktør innen varehandel som var interessert i produktene våre. Det var jo stas, men vi har dessverre ikke kapasitet til å levere så store volum, forklarer Zachariassen.

Kulinariske fristelser (Fotokilde: BWH Hotels)

Utover matproduksjon, legges det også stor vekt på å skape gode gjesteopplevelser. Hotellets nye og velutrustede treningsrom er en del av det.

– Vi pleier å si at når du bor hos oss, så skal det føles litt som hjemme – fra ankomst til avreise. For at vi skal kunne levere på dette serviceløfte, krever det dedikasjon og innsats hver eneste dag. Jeg er derfor takknemlig for at vi har et fantastisk team i ryggen som gjør sitt ytterste for gjestene våre, sier John Martin Amdal, hotelldirektør.

Hotellet ble i mars tildelt «Quality and Service award», som er en høythengende pris internt i Best Western-systemet.

Hotellets “bestestue” (Fotokilde: BWH Hotels)

Flere nyheter om BWH Hotel Group finner du HER

Det kan også være verdt å tipse om at hotellet har åtte elbilladere plassert på en stor gratis parkeringsplass inne på eiendommen. I tillegg tilbys det gratis vaffelbuffet og noe varmt i koppen for hotellgjester, som kan nytes i resepsjonsområdet

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI