logo-white

Storslått åpningsfest for Drammens nye storstue

Quality Hotel River Station sparte ikke på kruttet da de inviterte til åpningsfest med togtur, stand-up og konsert.

Quality Hotel River Station - Drammen - åpningsfest 15. november 2019
Storsalen Elvebredden med feststemte gjester (Foto: Nordic Choice Hotels)

Hotellet, som offisielt åpnet dørene 1. november, startet feiringen ombord på et innleid tog med inviterte gjester og jazzband, fra Oslo S til Drammen. Sentralt plassert som nærmeste nabo til Drammen stasjon, var det kort vei for både toggjester og andre inviterte til å fortsette festlighetene inne på Quality Hotel River Station da toget rullet inn på spor 1 i Drammen.

– Denne dagen har vi ventet lenge på. Det har vært en eventyrlig åpning og vi er stolte av at alle våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger tok turen hit i dag. I kveld er målet å hylle våre ansatte og lage en Quality Hotel-fest for alle som har stått på for å gjøre denne drømmen virkelig. Nå kickstarter vi en fantastisk julebordssesong, og med det nye året i sikte, ligger 2020 an til å bli et eventyr. I kveld skal vi feste og feire for Drammen og for fremtiden, forteller hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

De 600 fremmøtte gjestene ble ønsket velkommen i hotellets største konferansesal Elvebredden, og hotelldirektør Anna-Margrethe Tveit benyttet anledningen til å hylle sine ansatte ved å invitere dem opp på scenen under sin tale. Kveldens konferansier var komiker Dora Thorhallsdottir som speed-intervjuet Petter A. Stordalen på scenen.

Quality Hotel River Station - Drammen - åpningsfest 15. november 2019
Konferansier Dora Thorhallsdottir og Petter A. Stordalen går gjennom drammenske uttrykk (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Quality Hotel River Station har blitt et fantastisk hotell, med en spektakulær utsikt og beliggenhet. Teamet på hotellet har all grunn til å være stolte over jobben de gjør og sin nye arbeidsplass. Drammen er et sentralt knutepunkt i regionen, og jeg er derfor ikke i tvil om at hotellet vil gjøre det godt i kurs- og konferansemarkedet. Det har skjedd så utrolig mye positivt i Drammen de siste tiårene, og jeg er glad for at Nordic Choice Hotels har vært tilstedeværende i byen i lang tid, sier grunnlegger av hotellkonsernet, Petter A. Stordalen, som nå har totalt tre hotell i Drammen.

Programmet på scenen ble avsluttet av Drammens-bandet Rat City, bestående av tidligere medlemmer av Donkeyboy, mens gjestene fortsatte kvelden med mat og drikke i hotellets hovedrestaurant Brasserie X og i Sidespor bar med utsikt over Drammenselva og den ærverdige bygningen til Aas Bryggeri.

Quality Hotel River Station - Drammen - åpningsfest 15. november 2019
Hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit, administrerende direktør for Nordic Choice Hotels Torgeir Silseth og grunnlegger av Nordic Choice Hotels Petter A. Stordalen (Foto: Nordic Choice Hotels)

Om Quality Hotel River Station:

  • Antall rom: 247 hotellrom og 2 suiter i 14 etasje.
  • Antall etasjer: 14
  • Storsal: Elvebredden med plass til ca. 400 personer
  • Konferanserom: 9 konferanserom
  • Restaurant: “Brasserie X” med 80 sitteplasser
  • Bar: Sidespor Bar
  • Byggherre: Bane NOR Eiendom

Les også: Quality Hotel River Station har åpnet dørene (november 2019) – Fikk to minutter til å snakke seg til hotelljobb (mai 2019) — Skanska bygger Drammen Stasjon Hotell for Bane NOR Eiendom (oktober 2017) — Quality Hotel vant kampen om storslått hotellprosjekt i Drammen (april 2016)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Topp ti reisemål fra Norge – 270 000 Norwegian-passasjerer til Spania

Havila Castor - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Havila utvider sesongen i Geirangerfjorden

Sotaventolagunen på Fuerteventura, Kanariøyene (Foto: Spanias Turistkontor)

Spania har flest miljømerkede strender

(Foto: Mikko Ryhänen / Finnair)

Finnair åpner ny og oppgradert lounge på Helsingfors – Vanda

Italiensk mat er nordmenns favoritt, viser ny undersøkelse  (Bildekilde: Ticket)

Det beste matlandet å besøke