logo-white

Skanska bygger Drammen Stasjon Hotell for Bane NOR Eiendom

Skanska fikk oppdraget med å bygge ett konferansehotell i Drammen for Bane NOR Eiendom. Den nylig signerte kontrakten har en verdi på ca. 300 millioner kroner og inngår i ordrereserven for fjerde kvartal.

Quality Hotel Drammen vil åpne dørene i 2019 (choice.no)

Prosjektet blir nærmeste nabo til Drammen Stasjon og er på totalt 13 500 m2. Hotellet, som skal driftes av Nordic Choice Hotels, blir på 13 etasjer med underliggende kjeller. Hotellet får 249 rom og vil ha en konferansekapasitet på 500 personer.

Les også: Quality Hotel vant kampen om storslått hotellprosjekt i Drammen (april 2016)

– Dette prosjektet er et viktig bidrag i byutviklingen i Drammen. Det er første byggetrinn i utviklingen av knutepunktet rundt stasjonsområdet og vi er svært glad for at Bane NOR Eiendom gir oss tillit til å realisere dette spennendeprosjektet sammen med dem, forteller Terje Nyborg Olsen, distriktssjef i Skanska i Drammen.

Prosjektet gjennomføres i totalentreprise med byggestart i november 2017 og planlagt overlevering i oktober 2019.

Skanska skal bygge et 13 etasjer høyt hotell for Bane NOR Eiendom i Drammen. Hotellet, som vil ligge ved byens jernbanestasjon, skal drives av Nordic Choice Hotels (bildekilde: Skanska/Bane Nord Eiendom)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Boskinac Pag Island - Restaurent - Michelinguiden - Kroatia

Nye MICHELIN-stjerner til Kroatia

(fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Overskudd, økt kapasitet og passasjervekst i andre kvartal

Air France-KLM og SAS kunngjorde i dag at de har signert codeshare- og interline-avtaler som gjelder for Air France, KLM og SAS. Disse avtalene inkluderer også gjensidige fordeler i lojalitetsprogrammene (Bildekilde: Air France KLM)

SAS har signert codeshare- og interline- avtaler med Air France-KLM

Viking Star er registrert i NIS - Norsk Internasjonalt Skipsregister . Det er første gang på mange år at et så stort cruiseskip seiler under norsk flagg (foto: ©otoerres)

Viking igjen kåret til verdens beste cruiseselskap

För vätgasdrivet flyg är det korta och medellånga resor som ligger närmast i sikte. Nya studier från Chalmers visar att nästan alla flygresor inom 1200 kilometers radie kan göras med vätgasdrivet flyg (Foto: Christina Sicoli | Unsplash)

Framstegen som ger vätgasflyget medvind