logo-white

Quality Hotel River Station har åpnet dørene

I dag – fredag den 1. november, åpnet dørene til nye Quality Hotel River Station i Drammen. De ansatte på det nybygde hotellet ser frem til å ønske alle gjester velkommen og invitere byens innbyggere inn til ulike opplevelser i løpet av åpningshelgen.

Quality River Station Hotel - Drammen
Quality Hotel River Station har endelig åpnet dørene. Fra venstre i bildet: Hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit, Drammens ordfører Tore Opdal Hansen som klippet snoren og Sven Kruse-Jensen fra Bane NOR eiendom (Foto: Anna NovaLova)

Fredag kl 12.00 var det offisiell snorklipping med ordfører Tore Opdal Hansen, gårdeier Bane NOR Eiendom representert av Sven Kruse-Jensen og hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

Hotellgjester, samarbeidspartnere og kunder var tilstede under markeringen og kunne nyte deilig kake til sang fra Carl-Henrik Nilsen, tidligere deltaker i Norske Talenter,

– Endelig er den store dagen her, endelig er vi i gang! Å få åpne dette flotte hotellet i akkurat Drammen, er enormt stort og vi er alle ydmyke over oppgaven. Vi er et veldig stolt team som gleder oss til å vise byen hotellet og alt vi har å tilby, sier hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

Utover 247 hotellrom har hotellet en hovedrestaurant, Brasserie X, med plass til 80 gjester, Sidespor Bar med utsikt over togskinnene og Drammenselva, shuffleboard, treningsrom, storsalen Elvebredden og 9 konferanserom. 

– Bane NOR Eiendom er veldig fornøyd med samarbeidet med Nordic Choice Hotels og Quality Hotel, og har sett frem til åpningsdagen lenge. Vi gratulerer med dagen og ønsker stort lykke til fremover, sier prosjektsjef Sven Kruse-Jensen fra Bane NOR Eiendom som er hotellets byggherre.

Ordfører i Drammen, Tore Opdal Hansen fikk æren av å klippe snoren og erklære hotellet for offisielt åpnet.

– Dette en gledens dag! Vi har ventet lenge på et topp moderne kurs og konferansehotell, det har Drammen trengt, og nå har vi endelig fått det, sier Tore Opdal Hansen, ordfører i Drammen.

Hotellet er et konferanserettet hotell i bykjernen av Drammen som også satser på å få mye besøk av drammenserne i hotellets restaurant og bar. Hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit kan fortelle at det skal skje mye hyggelig på det splitter nye hotellet under åpningshelgen:

– I dag kl 16.00 åpner vi for første gang ‘Jazzy After Work’. Her får vi musikk fra Carl-Henrik Nilsen Kvartett og vi serverer Street food-buffet. Resten av kvelden blir det storslått feiring i baren med DJ. Lørdag serverer vi “Lørdagsbrunsj” med noe for enhver og vi håper så mange som mulig kommer innom for å se hotellet i løpet av helgen, avslutter Tveit.

Om Quality Hotel River Station:

  • Antall rom: 247 hotellrom og 2 suiter i 14 etasje.
  • Antall etasjer: 14
  • Storsal: Elvebredden med plass til ca. 400 personer
  • Konferanserom: 9 konferanserom
  • Restaurant: “Brasserie X” med 80 sitteplasser
  • Bar: Sidespor Bar
  • Byggherre: Bane NOR Eiendom

Les også: Fikk to minutter til å snakke seg til hotelljobb (mai 2019) – Skanska bygger Drammen Stasjon Hotell for Bane NOR Eiendom (oktober 2017)Quality Hotel vant kampen om storslått hotellprosjekt i Drammen (april 2016)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Boskinac Pag Island - Restaurent - Michelinguiden - Kroatia

Nye MICHELIN-stjerner til Kroatia

(fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Overskudd, økt kapasitet og passasjervekst i andre kvartal

Air France-KLM og SAS kunngjorde i dag at de har signert codeshare- og interline-avtaler som gjelder for Air France, KLM og SAS. Disse avtalene inkluderer også gjensidige fordeler i lojalitetsprogrammene (Bildekilde: Air France KLM)

SAS har signert codeshare- og interline- avtaler med Air France-KLM

Viking Star er registrert i NIS - Norsk Internasjonalt Skipsregister . Det er første gang på mange år at et så stort cruiseskip seiler under norsk flagg (foto: ©otoerres)

Viking igjen kåret til verdens beste cruiseselskap

För vätgasdrivet flyg är det korta och medellånga resor som ligger närmast i sikte. Nya studier från Chalmers visar att nästan alla flygresor inom 1200 kilometers radie kan göras med vätgasdrivet flyg (Foto: Christina Sicoli | Unsplash)

Framstegen som ger vätgasflyget medvind