logo-white

Ny og unik TV-løsning for Thon Hotels

Thon Hotels oppgraderer TV- og strømmetjenestene ved sine hoteller i Norge. Det norske selskapet Baze Technology (Baze) er valgt som leverandør, og sammen med Telenor leverer selskapet én felles TV-løsning for hotellene.

Thon Hotels - BazeCat- BazePort - nettløsninger - hotell
Startbilde for BazeCast i BazePort-løsningen ved Thon Hotels. (Foto: thonhotels.no)

Baze og Olav Thon Gruppen inngikk en kjedeavtale i mars 2019 som innebærer at alle egeneide Thon-hoteller i Norge skal få implementert BazePort IPTV-system innen sommeren 2020. Kjedeavtalen gjelder først og fremst for selskapet Thon Hotels, men den kan også anvendes av øvrige selskaper og virksomheter innen Olav Thon Gruppen. Utrullingen av BazePort startet i begynnelsen av april 2019.

– Thon Hotels satser på teknologi. Hotellgjestene våre er opptatt av musikk- og strømmetjenester, og vi er derfor fornøyd med den nye avtalen vi har gjort med Baze. Det nye systemet gjør at gjester kan strømme sitt eget innhold på TV-skjermen på en sikker og sømløs måte. Løsningen tilbyr også TV, radio og andre funksjonaliteter som vil bidra til å gi et førsteklasses hotellopphold, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

BazePort-systemet hos Thon Hotels har følgende funksjonalitet: TV, Radio, Informasjonskanaler og i nformasjonsportal (publisering av hotellinformasjon over IPTV-systemet), samt BazeCast (en driftet Chromecast-løsning som muliggjør sikker visning av innhold fra gjestenes håndholdte enheter, eksempelvis via app’er som Netflix, på IPTV-systemet).

Det finnes mye mer funksjonalitet tilgjengelig i systemet, og dette kan enkelt legges til ved behov.

Olav Thon Gruppen testet ved årsskiftet BazePort IPTV-system i et pilotprosjekt på to hoteller; Thon Hotel Storo i Oslo og Thon Hotel Nordlys i Bodø. Etter en evalueringsperiode ble den nye avtalen med Baze signert.

BazePort IPTV-system leveres til Olav Thon Gruppen som en driftet tjeneste over Nordic Connect, et lukket bedriftsnettverk/WAN fra Telenor. Nordic Connect er bygget på landets mest robuste og sikre kjernenett med full redundans og høyhastighetsfiber ut til hver lokasjon. Alt sentralutstyr i løsningen er samlet i en driftssentral.

Med BazePort IPTV over Nordic Connect kan Olav Thon Gruppen frigjøre seg fra parabolantenner og sentralutstyr på hver lokasjon og får en langt mer effektiv TV-løsning til sine gjester med færre potensielle feilkilder. Baze og Telenor har lang erfaring i å levere tilsvarende løsninger, og vi er Telenor sin prefererte partner på IPTV over Nordic Connect.

– Vi er stolte og ydmyke over at Thon Hotels har valgt Baze som leverandør av TV-løsning for sine hoteller. Thon Hotels har fra starten vært tydelige på hva de ser etter i en ny TV-løsning, hele tiden med en forankring i sin satsing på teknologi og det å kunne tilby sine gjester fleksible underholdningstjenester som gir en følelse av å sitte hjemme i egen stue. Baze opplever at dette fokuset matcher svært godt med vårt eget, og det er inspirerende å jobbe med kunder som utfordrer oss og får frem det beste i oss. Vi er svært takknemlige for tilliten Thon Hotels har gitt oss og ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Ole Martin Sletten som er Business Development Manager i Baze Technology.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge