logo-white

Sjarmerende nabolag i Florida-byen Fort Myers

Byen Fort Myers på Floridas sørvestkyst – også kjent som «gamle Florida» – byr på flere koselige nabolag å utforske både på dagtid og kveldstid. Et av dem er River District, som er hjertet av Fort Myers.

Art Walk i Fort Myers sentrum, er et månedlig kveldsarrangement organisert av River District Alliance (bildekilder; cityftmyers.com/visitflorida.com/related.dk)

I Fort Myers sitt River District er det, i motsetning til mange andre steder i USA, lett å komme seg rundt til fots i den koselige bykjernen. Her finner du både små antikviteter, kunstgallerier og klesbutikker. The River District har også et godt utvalg av spisesteder hvor du kan nyte fersk sjømat, deilige biffer og internasjonale delikatesser.

Du kan for eksempel besøke den eksklusive restauranten The Veranda, som serverer lokale spesialiteter med sjømat. Hvis du foretrekker en avslappet atmosfære, kan du sette tennene i smakfulle smørbrød og friske salater på det uformelle Artisan Eatery.

Den første fredagen i hver måned forvandles gatene i River District til en enorm kunstfestival når lokale kunstnere, musikere og gallerier åpner dørene for besøkende på kveldstid fra kl. 18–22 for den månedlige Art Walk. Her kan du nyte levende musikk, møte kunstnere og utforske kunstverk i feststemte omgivelser.

Les flere reisetips, nyheter og artikler om Fort Myers HER og om Florida HER  

Les mer om Art Walk i Fort Myers HER og HER, om byen Fort Myers HER og HER, samt om Florida HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy