logo-white

Singapore Airlines fortsetter som tittelsponsor for Formel 1-løpet Singapore Grand Prix!

Singapore Airlines (SIA) fortsetter som tittelsponsor for det ikoniske Formel 1- løpet ´Singapore Grand Prix´. Avtalen forlengelse med tre år, og årets løp i Singapore blir det første siden pandemien brøt ut. Løpet er et gateløp, og var det første Formel 1-løpet som ble kjørt i flomlys i kveldsmørket. Årets Grand Prix går av stabelen 30.9 til 2.10.

Singapore Girl - Flyvertinne - Singapores skyline - Singapore Airlines
Singapore sin kjente skyline blir nok en gang kulisse for et av verdens mest kjente billøp; Formel 1-løpet ´Singapore Grand Prix´. (foto: sinpapore airlines)

Formel 1 biler susende i mørket gjennom Singapores mest berømte gate, Marina Bay Circuit, med byens berømte skyline som kulisse er et spektakulært syn. Dette gjør løpet til et av de største og mest attraktive løpene for Formel 1-fans over hele verden.

Singapore Airlines har vært tittelsponsor for Formel 1 ´Singapore Grand Prix´ siden 2014, og nå har det prisbelønte flyselskapet nok en gang fornyet sponsoravtalen.

Ifølge flyselskapets nordiske direktør, Muhammad Raimi, er dette ekstra gledelig etter to år med avlyste Formel 1-løp i Singapore;

– Det at en så stor, internasjonal sportsbegivenhet som Formel 1 igjen er tilbake i Singapore er en viktig milepæl for byen og dens innbyggere. Ikke minst etter at pandemien har satt løpet på vent. Som tittelsponsor ønsker vi å signalisere vår støtte til både til turisme og sport, og til Singapore som et sentralt knutepunkt for internasjonal luftfart.

Den nordiske sjefen ser igjen frem til å fly norske og nordiske kunder til Singapore for og se det berømte løpet;

– Nordmenn har tradisjon for å være ivrige Formel 1 tilskuere. Det ikoniske kveldsløpet i Singapores flombelyste gater har alltid vært en populær happening, avslutter Raimi.

Plakat - Singapore Grand Prix Formel 1 - Singapore Airlines
Singapore Airlines fortsetter som hovedsponsor for Formel 1 -løpet Singapore Grand Prix i ytterligere tre år (fotokilde: singapore airlines)

Mer fokus på bærekraft

Formel 1 er også fornøyde med at Singapore Airlines fortsetter som sponsor for det ikoniske arrangementet. 

– Vi er glade for at Singapore Airlines vil fortsette som tittelsponsor for det originale F1-kveldsløpet, ´Singapore Grand Prix´, i tre år til. I løpet av 2022 vil vi se ytterligere på bruk av fornybar energi og bærekraftige materialer for å redusere miljøpåvirkningen. Singapore Airlines sine forpliktelser om bruk av mer bærekraftig drivstoff vil gjenspeile seg i vårt samarbeid, sier Brandon Snow, administrerende direktør for Commercial, Formel 1.

Flere nyheter og artikler om Singapore Airlines finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bydelen Alfama i Lisboa - hovedstaden i Portugal (Fotokilde: Qatar Airways)

Qatar Airways gjenopptar Lisboaruten

Hundespann ankommer båten i isen i Tempelfjorden på Svalbard. "Båten i isen" var i sin tid et nytt og innovativt reiseprodukt på øygruppen (Foto:  Basecamp Explorer Spitsbergen)

Arktisk eventyrer fyller 25 år

Norsk F-35 på Evenes flystasjon under Cold Response 2022 (Foto: Ole Andreas Vekve, Forsvaret)

Økt militær flyaktivitet ut fra Evenes flystasjon

Från Gimo herrgård i Östhammars kommun (Bildkälla: Countryside Hotels)

Fem svenska hotelltrender 2024

Vårstemning i Paris (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 22. februar 2024