logo-white

Rivende utvikling på hotellfronten i Tampa Bay

Tampa Bay i Florida har fått et imponerende utvalg av hoteller, noe som bidrar til byens dynamiske og voksende rykte som et reisemål i toppklasse.

Fra det nyrenoverte luksushotellet JW Tampa Water Street i Tampa Bay (Foto: Jeff Herron / visittampabay.com / usn)

Visit Tampa Bay kan feire et rekordår med nesten 1,1 milliard dollar i hotellinntekter. Selv om besøkstallene i Florida har stabilisert seg, har Tampa Bays strategiske partnerskap bidratt til fortsatt vekst, noe som har plassert destinasjonen helt i teten i den amerikanske hotellbransjen, med en førsteplass blant de 25 største markedene i USA.

I det nye regnskapsåret satser Visit Tampa Bay på å tiltrekke seg stadig flere forretnings- og fritidsreisende og opprettholde sin status som en ledende destinasjon. Les mer om de imponerende tallene her.

Noen av de siste nyhetene fra hotellene i Tampa Bay:

  • Hotel Flor: Det historiske Floridan Palace Hotel fra 1926 har gjennomgått en renovering til 30 millioner dollar og er nå gjenfødt som Hotel Flor, som en del av Tapestry Collection Hotels by Hilton. I første etasje ligger The Dan, en moderne smugkro med en hilsen til det brølende 20-tallet og en meny inspirert av Gulfkystens kjøkken.
  • Epicurean Hotel utvider: Epicurean Hotel, som ligger i det historiske Hyde Park-distriktet og er kjent for sitt kulinariske fokus, utvider. Åtte nye suiter og en terrasse i fjerde etasje gjør boutiquehotellet enda mer attraktivt.
  • Palihouse Hyde Park: Palihouse åpner i høst og tilfører Hyde Park et snev av elegant boutique-luksus. Med 36 sjarmerende rom og en lobbybar i europeisk stil ser de frem til å ønske gjestene hjertelig velkommen.

Les også: Verdt å vite om Tampa Bay

Les mer om Tampa Bay HER

Flere nyheter om Tampa Bay finner du HER og om Florida HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy