logo-white

Ritz-Carlton frister med luksus i Al Wadiørkenen

Det luksuriøse hotellet Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi Desert, som ligger i Al Wadi-ørkenen i emiratet Ras Al Khaimah, løfter nå sitt høye luksusnivå flere trinn opp med sine nye «Signature Villas».

«Signature Villas» Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi Desert, UAE (Foto: Matthew Shaw)

Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi Desert sine nye «Signature Villas» har hver et areal på 900 kvadratmeter, hvorav 490 utgjør innendørsområdet. Det består av to soverom, to bad og en stor stue med gulv-til-tak-vinduer som får det til å føles som om ørkenlandskapet er forlenget innvendig.

Det store kjøkkenet inneholder en gratis minibar som etterfylles hver dag med snacks og drikke i henhold til gjestenes preferanser. I tillegg har man også sitt eget treningsstudio, slik at du kan holde deg i form under ferien.

Utenfor har du ditt eget 50 kvadratmeter stort evighetsbasseng med solsenger og et koselig salongområde. Villaene er bygget med god plass i mellom, slik at gjestene får følelsen av at du bor i sin helt egen ørkenoase, og avhengig av om de er en A- eller B-menneske – her kan du bo i en villa som enten vender mot soloppgang eller solnedgang.

Under oppholdet vil gjestene ha sin egen personlige butler, og det vil være mulighet for å få frokost servert på eget kjøkken laget av en personlig kokk.

Les mer om Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi Desert HER

Les mer om Ras Al Khaimah HER

Flere nyheter, reisetips og artikler om Ras Al Khaimah finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Sotaventolagunen på Fuerteventura, Kanariøyene (Foto: Spanias Turistkontor)

Spania har flest miljømerkede strender

(Foto: Mikko Ryhänen / Finnair)

Finnair åpner ny og oppgradert lounge på Helsingfors – Vanda

Italiensk mat er nordmenns favoritt, viser ny undersøkelse  (Bildekilde: Ticket)

Det beste matlandet å besøke

Tor Johan Pedersen (Bildekilde: Escape Travel)

Millionresultat for Escape Travel

Avinor har lagt ned en stor jobb i å sikre gode gratistjenester til de reisende, og at disse vil frontes ekstra i sommer (Foto: Avinor/Catchlight)

Avinors flyplasser: Disse gratistjenestene bør du vite om