logo-white

Reiselivsavisa sin sending på RadioRiksOslo uke 48 – 2022

Førjulstiden i Fredrikstad og Hvaler, den løsslupne masseturismen møter økende motstand på stadig flere tradisjonelle charterdestinasjoner, viktigste reiseopplevelser gjennom et langt journalistliv og Trine Strømme er endelig “hjemme igjen” – i Hellas!  Det er stikkordene for ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo

Julegate, Reykjavik , Island
Førjulsstemning i Reykjavik, hovedstaden på Island (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Vi ser signaler om at den løsslupne masseturismen møter økende motstand på stadig flere av de destinasjonene som er charterturismens grunnsten. Hvordan ser fremtiden ut?»

En redaktør og medarbeider i Reiselivsavisa fyller 70 år i dag: Viktigste/hyggeligste reiseopplevelser gjennom et spennende journalist-liv! Og noen ikke så vellykkede heller?

Trine Strømme: “Hjemme igjen” i Hellas for noen rolige dager før Norge og julestri fra 16. desember. Hvordan er livet i Hellas akkurat nå – og hvordan har denne etter-covid-høsten vært for deg – som stadig har vært på farten?”

Maya Nielsen, reiselivssjef i Fredrikstad og Hvaler: Førjulstiden i Fredrikstad og Hvaler generelt, og i Gamlebyen i Fredrikstad spesielt.

kiev - badestrand - 1971
Badestrand ved elven Dnjepr som renner i gjennom Kiev. Bildet ble tatt på 70-tallet – den gang Ukraina fremdeles var en del av Sovjetunionen (foto: ©otoerres)

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge