logo-white

Folkehelsesuksessen Feelgood lanserer eget reiseselskap

Etter braksuksess med Feelgood-treningssentre, satser Solveig, Irén og Nina på egne folkehelsereiser. Feelgood Reisers første tur går til Tyrkia i mars.

Solveig Onstad - Feelgood-eier - Treningssenter
Feelgood-eier Solveig Onstad brenner for folkehelsa. Nå har hun startet Feelgood Reiser sammen med kollegaene Irèn og Nina . (foto: feelgoodsenter.no)

Solveig Onstad, Nina Jensen Dobloug og Irén Westrum har på kort tid gjort stor suksess med Feelgood treningssentre. I dag eier og drifter de fire Feelgood-sentre i Oslofjord-området. Nå tar de tre damene folkehelsekonseptet enda et hakk videre og etablerer Feelgood Reiser. 

Tar med folkehelsa til Tyrkia 

– Dette er reiser er for alle som har lyst på en aktiv ferie, og som ønsker en eksotisk og spennende ramme rundt sin ferie. Her vil det bli en god balanse av trening, utflukter, strandliv og sosiale aktiviteter, sier Solveig Onstad.

Den første turen går sørover til Tyrkia i mars, og de tre Feelgood-ildsjelene vil fungere som reiseledere. Da vil også Feelgood-ambassadør Karen Marie Ellefsen bli med. 

Karen-Marie Ellefsen - Trening- Feelgood
Her liker Karen-Marie Ellefsen å trene (foto: feelgoodsenter.no)

– Det blir ekstra stas med denne jomfruturen, og vi har allerede satt opp en ny tur i mai, sier Solveig.

Det vil bli satt opp et eget Feelgood treningsenter på hotellet man bor på.  

– Mange av gjestene våre er Feelgood-medlemmer, og synes det er flott å kunne ta med seg treningen på ferie. Det finnes også de som ikke har prøvd Feelgood-konseptet, så dette blir en flott mulighet for de til å bli kjent med denne unike og effektive treningsformen.

Sosialt høydepunkt 

Med motoriserte treningsapparater og tilrettelagt trening, har Feelgood bidratt til å gjøre fysisk aktivitet tilgjengelig for alle. Feelgood er en av Norges største treningssenterkjeder med over 50 sentre, i tillegg til flere i Spania, Tyskland og Østerrike. Men det er ikke bare den fysiske treningen som er en viktig suksessfaktor.    

– Vi vet at våre Feelgood-sentre har stor betydning for både folks fysiske helse og for det sosiale. Feelgood er med på å skape folkehelse, og sentrene fungerer som en viktig møteplass, sier Christian Bache, markedssjef i Feelgood. 

Nettopp den sosiale biten er noe som også kommer til å prege Feelgood Reiser. Onstad forteller at de tre reiselederne har samme mål og visjon med helsereisene som med Feelgood-sentrene. 

– Det å kunne utgjøre en forskjell og bidra til å styrke folkehelsen, var grunnen til at vi startet opp Feelgood-sentrene.  Også våre reiser vil sette søkelys på at Feelgood handler både om å styrke helsen, men også med stor vekt på det sosiale aspektet, sier Onstad. 

Eiere - Feelgood Heggedal - Treningssenter
Feelgood-eierne Irèn Westrum (t.v.), Solveig Onstad og Nina Jensen Dobloug har hatt stor suksess med å satse på folkehelse-konseptet gjennom Feelgood Trening. (Foto: Ard Jongsma)

Inspireres av noe nytt

Det er ingen tvil om at de tre Feelgood-damene brenner for folkehelse, og de påpeker viktigheten av å kunne kose seg i samvær med andre mennesker, stifte nye bekjentskap og samtidig styrke sin helse.

– Med Feelgood Reiser gjør vi noe nytt som vi aldri har gjort før, og jeg tror dette vil oppleves som en skikkelig vitamininnsprøytning. En uke med hyggelige folk og en skikkelig Feelgood-atmosfære, gjør at man kan reise hjem med mange gode minner.  

De tre damene kan fortelle at de kun har få plasser igjen til den første turen i mars og at det bare er å ta kontakt hvis man har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilder: AdobeStock/USN)

Cruisetips: VIVAs elvecruise i Europa

Fra venstre: Daglig leder i Hyttetjenester Knut Skinnarland, sjef i Ignite Capital Magnus Baumann, styreleder i Hyttetjenester, Bjørn Vidar Wold Pedersen og styremedlem i Hyttetjenester, Jan Ivar Sæthre (Fotokilde: Ignite Capital)

Satser 17 millioner på hyttetjenester

Flyselskapet Emirates  er nå en stolt partner for alle fire Grand Slam-turneringene, inkludert Roland-Garros (siden 2013) (Foto; Emirates Airline)

Emirates sponser Wimbledon

(Foto: Canary Islands Tourism)

«Popcorn Beach» – et naturfenomen som går viralt