Byen Greenville i Sør-Carolina er kjent som et hotspot for matelskere i de amerikanske sørstatene.
Det er mange innovative spisesteder i Greenville, som den kombinerte restauranten, butikken og slakteren Fork and Plough. Menyen er basert på sesongens lokale og regionale råvarer og endres etter tilgjengelighet.
En annen visjonær restaurant er Soby’s, som serverer klassiske sørstatsretter med en moderne og internasjonal vri. Det ryktes at restaurantens stekte kylling er den beste i hele delstaten.
Du kan også besøke den trendy gastropuben Nose Drive, som serverer comfort food og et imponerende utvalg av spesialcocktailer, spesialøl og vin fra små partier.
Les mer om Greenville HER og om Sør-Carolina HER
Les også: Matfestival i Sør-Carolina – Opplev ville dyr langs Sør-Carolinas Coastal Highway 17 – Destilleribesøk med levende musikk og cocktailer med en vri i Sør-Carolina – Fuglekikking i Sør-Carolina
Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER