logo-white

Kulinarisk hotspot i Sør-Carolina

Byen Greenville i Sør-Carolina er kjent som et hotspot for matelskere i de amerikanske sørstatene.

BBQ Sandwich fra Q2U BBQ PIT (fotokilder: discoversouthcarolina.com/related.dk)

Det er mange innovative spisesteder i Greenville, som den kombinerte restauranten, butikken og slakteren Fork and Plough. Menyen er basert på sesongens lokale og regionale råvarer og endres etter tilgjengelighet.

En annen visjonær restaurant er Soby’s, som serverer klassiske sørstatsretter med en moderne og internasjonal vri. Det ryktes at restaurantens stekte kylling er den beste i hele delstaten.

Du kan også besøke den trendy gastropuben Nose Drive, som serverer comfort food og et imponerende utvalg av spesialcocktailer, spesialøl og vin fra små partier.

Les mer om Greenville HER og om Sør-Carolina HER

Les også:  Matfestival i Sør-CarolinaOpplev ville dyr langs Sør-Carolinas Coastal Highway 17  Destilleribesøk med levende musikk og cocktailer med en vri i Sør-Carolina – Fuglekikking i Sør-Carolina

Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 25. april 2024

(Foto: Ivan Sardi)

Økende interesse for sykkellandet Kroatia

Sykehusskip: Håndterapeut Yieddy Ferreira jobber med mobilitet sammen med en pasient (Foto: Tirsa Tapia Zamora)

Nytt sykehusskip for gratis kirurgi og opplæring i Afrika sør for Sahara

Fra mellomoppgjøret i 2023 (Foto: HK/LO)

Fare for streik i norske taxfree-butikker

Illustrasjonsbilde: Avinors elfly over Trondheim lufthavn, Værnes (Foto: Øystein Løwer / Avinor)

Norge skal etableres som internasjonal testarena for null- og lavutslippsluftfart