logo-white

Kulinarisk guide til Antwerpen

Antwerpen er Europas nest største havneby og har siden 1500-tallet vært en smeltedigel av kulturer, ideer, historier, krydder, mat og drikke siden 1500-tallet, noe som unektelig har påvirket byens gastronomiske DNA.

PAKT holder til i et tidligere varehus i Het Groen Kwartier og frister med spisesteder, sport og wellness, innovative bedrifter, samt “The rooftop farm– en liten bondegård på taket ! (Foto: @LUCID/Visit Flandern)

I Antwerpen har hvert distrikt sin helt egen karakter. For eksempel er det bilfrie området Het Groen Kwartier kjent for sin grønne og innovative tilnærming til gastronomi, mens den nordlige delen av Antwerpen er kjent for å være den mest mangfoldige med sine 170 ulike nasjonaliteter som lever side om side.

Finn tips til deilige moules frites, belgiske vafler, fiskerestauranter, vegetariske spisesteder og «hemmelige» takterrasser i Antwerpens kulinariske guide HER

Les mer om Antwerpen HER og om Flandern HER

Flere nyheter og artikler om Antwerpen og Flandern finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Topp ti reisemål fra Norge – 270 000 Norwegian-passasjerer til Spania

Havila Castor - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Havila utvider sesongen i Geirangerfjorden

Sotaventolagunen på Fuerteventura, Kanariøyene (Foto: Spanias Turistkontor)

Spania har flest miljømerkede strender

(Foto: Mikko Ryhänen / Finnair)

Finnair åpner ny og oppgradert lounge på Helsingfors – Vanda

Italiensk mat er nordmenns favoritt, viser ny undersøkelse  (Bildekilde: Ticket)

Det beste matlandet å besøke