logo-white

Klar, ferdig, gå! Nye data fra Hotels.com viser at nordmenn ikke kan vente med å oppleve FORMEL 1 live

FORMEL 1 har aldri vært så populært som det er nå. En kombinasjon tette løp, likeverdige sjåfører og en populær dokumentarserie har gjort at sportens popularitet har skyt i været.

Med årets største løp, Monaco GRAND PRIX, rett rundt hjørnet, er det klart at vi er mer enn klare til å følge løpet fra den franske rivieraen! Ifølge Hotels.com™, har nordiske søk på hoteller i Monaco under løpshelgen steget med nesten 150%*, sammenlignet med helgen etter.

Hotels.com tar rollen som medsjåfør og matcher deg med det perfekte hotellet. Og ikke vær redd. Selv om du ikke har billetter til årets GRAND PRIX, så kan du reise når som helst til Monaco og bo på et av hotellene under. Eller så kan du vente til neste år for å oppleve den heseblesende sporten da.

Hotel Metropole, Monte Carlo, «Elsket av våre gjester»-vurdering: 9.2

Et strålende 5-stjerners hotell bare et steinkast unna løpet og vegg i vegg med Monacos verdenskjente kasino. Rommene er overdådige med bad dekket I marmor fra topp til tå. Utsikten til havnen er virkelig noe spesielt. 

Hotel Metropole har rom tilgjengelige fra 5792 kr per rom for natten*. For mer informasjon, vennligst besøk Hotels.com.

Fairmont Monte Carlo, Monaco, «Elsket av våre gjester»-vurdering: 8.6

På det luksuriøse hotell Fairmont Monte Carlo, lokalisert i hjertet av Monaco, kan du skue utover den mytiske hårnålssvingen mens racerbilene kjemper mot hverandre. Hotellet har en unik takterrasse med utsikt over banen, og når racet er over arrangerer de en stor fest ved takbassenget – så pakk badetøyet!

Fairmont Monte Carlo har rom tilgjengelige fra 4783 kr per rom for natten*. For mer informasjon, vennligst besøk Hotels.com.

Hotel Port Palace, Monaco, «Elsket av våre gjester»-vurdering: 8.8

Hotellet, som er lokalisert i sentrum av GRAND PRIX-banen, har en unik utsikt over byens havn og gatene hvor bilene suser forbi. Nyt spenning på kloss hold.

Hotel Port Palace har rom tilgjengelige fra 3557 kr per rom for natten*. For mer informasjon, vennligst besøk Hotels.com.

Hotel Negresco, Nice, «Elsket av våre gjester»-vurdering: 9.0

Atmosfæren i Nice er livlig under GRAND PRIX-helgen. Du kommer ikke til å føle at du går glipp av noe ved å ikke være i Monaco, for det er her den virkelige fansen samler seg! Maksimer opplevelsen din på historiske Negresco, som ikke bare er kjent for et nydelig interiør og fantastisk service, men som også er et av byens landemerker. Lokalisert en kort gåtur unne Promenade des Anglais, og bare noen steg fra sjøen, pulserende natteliv og kjente restauranter.

Hotel Negresco har rom tilgjengelige fra 4223 kr per rom for natten*. For mer informasjon, vennligst besøk Hotels.com.

Villa Genesis, Menton, «Elsket av våre gjester»-vurdering: 9.6

Om du ønsker et roligere område under ditt GRAND PRIX-opphold, så er avslappende Menton et strålende valg. Med en ettertraktet beliggenhet i byen, rett ved banens spenning, finner du den kjente Villa Genesis. Her kan du slippe unna de store folkemengdene og lade batteriene i ro og mak – kanskje på en solseng i hotellets fantastiske bassengområde.

Villa Genesis har rom tilgjengelige fra 2702 kr per rom for natten*. For mer informasjon, vennligst besøk Hotels.com.

Flere relaterte hotelltips og artikler finner du HER

*Ifølge Hotels.com data av nordiske (Sverige, Finland, Norge, Danmark) søk etter hoteller i Monaco fra 17. februar 2022 – 17. Mai 2022 for check-in-datoer for GRAND PRIX-helgen (27, 28, 29. mai 2022) vs helgen etter GRAND PRIX (3, 4, 5. juni 2022).

¥De oppgitte prisene for et dobbeltrom (2 personer) er inkludert skatter og avgifter. Prisene er riktige fra og med 12. mai 2022 og er avhengig av tilgjengelighet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Trondheim lufthavn Værnes(foto: ©otoerres)

Åtte serveringskontrakter lyses ut på Trondheim lufthavn Værnes

Gate - Boarding - Billund lufthavn - Danmark

Spændende vintersæson skudt i gang i Billund Lufthavn

Uber - Reinsdyrslede - Lappland - Finland

Nå kan du bestille reinsdyrslede med Uber

Servitør - Landmar Hotels - Tenerife - Kanariøyene

Kanariøyenes første hotellkjede med «Great Place to Work»-sertifisering

kiev - badestrand - 1971

Reiselivsavisa sin sending på RadioRiksOslo uke 48 – 2022