logo-white

Gøteborg ønsker velkommen til nye World of Volvo

Gøteborg presenterer sin nyeste attraksjon – World of Volvo – et fengslende opplevelsessenter som er designet for å gi de besøkende et innblikk i Volvos rike historie, innovative ånd og kulturelle betydning. World of Volvo ligger i Göteborgs nye eventdistrikt og er et helt spesielt opplevelsessenter med en unik skandinavisk arkitektur på 22 000 kvadratmeter.

World of Volvo åpnet dørene søndag den 14. april 2024 (Foto: World of Volvo)

World of Volvo, som er et fellesforetak mellom Volvo Cars og Volvo Group, har som mål å være en førsteklasses destinasjon og møteplass med en god miks av midlertidige og permanente utstillinger, kulturarrangementer, foredrag, konferanser og nordisk mat.

Hovedattraksjonen i den fem etasjer høye bygningen er det 4.500 kvadratmeter store utstillingsområdet, nøye utformet for å vise frem Volvos innovasjoner og forpliktelse til “omtanke”, noe som understreker deres hensyn og omsorg for mennesker. Besøkende kan begi seg ut på en reise gjennom tiden, utforske Volvos ikoniske kjøretøy, historier fra virkeligheten og interaktive opplevelser som viser Volvos innvirkning på hverdagen og samfunnet.

– Vi ønsker å skape opplevelser sammen med de besøkende, og vi har som mål å gjøre hvert besøk i World of Volvo til en ny og inspirerende opplevelse, forklarer Ulrika Sandford, Marketing & Communication Manager i World of Volvo.

World of Volvo er bygget for mennesker av mennesker, og byr på en rekke overraskelser for besøkende i alle aldre, alt fra elektriske gravemaskiner til en vindtunnel som demonstrerer aerodynamikkens kraft. Deler av utstillingen vil være midlertidig og oppdateres i tråd med kommende temaer.

– Vi gleder oss til å se de unike møtene mellom de besøkende og de ulike elementene i utstillingen. Vi tror at sammensmeltingen av mennesker, teknologi og kreativitet vil gi en ekstraordinær opplevelse, sier Magnus Wrahme, administrerende direktør for World of Volvo.

Les mere om World of Volvo HER og om Gøteborg HER

Les også: Sju nye grunner til å besøke Gøteborg i 2024

Flere artikler, nyheter og reisetips om Gøteborg finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge