logo-white

Flyr + Norse Atlantic Airways = Samarbeid om salg av flybilletter

Flybilletter med Flyr er nå tilgjengelig for salg hos Norse Atlantic Airways.  Billettene kan kjøpes via bransjeplattformen Dohop og gjør det mulig for Flyrs kunder å fly videre med Norse til USA og for Norses kunder å fly fra Oslo med Flyr til selskapets reisemål i Norge og Europa.

Flyr - Boeing 737-800 - Stavanger lufthavn
Flyr samarbeider med Norse Atlantic Airways om salg av flybilletter (Foto: Dfly.no)

Samarbeidet muliggjøres gjennom teknologileverandøren Dohop, som gjennom en API-basert teknologi automatisk finner de beste forbindelsene og prisene for kundene. En enkel bestillingsprosess lar kundene få opp forbindelser mellom flyreiser fra forskjellige flyselskaper.

– I Flyr er vi glade for at vi gjennom samarbeidet med Norse Atlantic Airways og Dohop vil kunne tilby trofaste kunder og nye kunder tilgang til en rekke populære reisemål i USA. I tillegg bidrar samarbeidet til at vi får økt distribusjon og tilstedeværelse i internasjonale plattformer, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl. 

Boeing 787-9 Dreamliner - Norse Atlantic Airways
Norse Atlantic Airways har ruter til flere destinasjoner i USA. Flyvningene opereres med Boeing B 787 Dreamliner (Foto: Malcolm Nason)

– Vi er veldig glade for å utvide tilbudet til kundene våre. Kombinert med våre tidligere annonserte flyselskapspartnere vil vi nå kunne tilby enda større valg og komfort for kunder som ønsker å reise fra Europa til USA og vice versa, sier Zoe Osborne, leder for kommersielle partnerskap i Norse Atlantic Airways.

Flyr - Fly Norse - Samarbeide - Flybilletter - 2022
Flyr og Norse Atlantic Airways har inngått et nytt samarbeid (foto bildestrøm: flynorse.com/dfly.no)

– Vi er begeistret over å bringe sammen to fremtidsrettede flyselskaper som Norse Atlantic Airways og Flyr med denne kostnadseffektive løsningen, som tilrettelegger for vekst, nye kommersielle muligheter og som vil gi reisende over hele Europa og Nord-Amerika flere valgmuligheter, sier Sara Hanan, kommersiell direktør i Dohop.

Les også: Norse announces new airline partnerships – will provide over 600 weekly connections across key European and U.S. hubs (juli 2022)

Flere relaterte nyheter finner du HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

VIVA MOMENTS utenfor Düsseldorf (Foto: ©VIVA Cruises)

VIVA har startet 2023 med vintercruises

Gründerne av Bædi & Børdi: (fv) Linda Skipnes Strand, Aleksander Leines Nordaas og Helen Amundsen Halten (Foto: Bædi & Børdi)

Bædi & Børdi vinner i UNWTOs Awake Tourism Challenge

Søndag 5. februar er det klart for Kom deg ut-dagen igjen! (FOTO: Line Hårklau)

Sparker i gang turåret med Norges største utedag

(Fotokilde: Norwegian air Shuttle)

Hit reiser nordmenn i vinterferien

SAS B 737 landing Sola

SAS gir strandede Flyr-passasjerer egen rabatt på returreiser hjem til Skandinavia