logo-white

First Camp lanserer Bobilpasset: Bo for 250 kr per natt på over 65 campingplasser

First Camp lanserer sin nyeste produkt for bobilentusiaster – Bobilpasset. Med dette passet får bobilcampere muligheten til å nyte First Camps destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark for kun 250 kr/natt.

På bobilferie i svenske Strømstad (Fotokilde: First Camp)

Bobilcampere som kjøper bobilpasset, som koster 299 kr, kan nyte camping på valgfri First Camp-destinasjon for bare 250 kr per natt. Passet er gyldig uke 1 – 24 samt 32 – 52 på både norske, svenske og danske destinasjoner. First Camp har totalt over 65 destinasjoner i disse landene. Dette tilbudet gir bobilcampere fleksibilitet og mulighet til å utforske en rekke forskjellige steder til en gunstig pris.

Det som tiltrekker mest med Bobilpasset er dets fokus på enkelhet og bekvemmelighet. Gebyrer for valg av spesifikk plass samt strøm er alltid inkludert i prisen på 250 kr/natt, noe som gjør opplevelsen enda mer behagelig og problemfri. Dessuten tilbyr passet om- og avbestillingsmuligheter uten ekstra kostnad, noe som gir gjestene ytterligere frihet til å planlegge sine reiser uten stress eller bekymringer.

Ingela Lundkvist, kommersiell sjef på First Camp, ser frem til å lansere Bobilpasset:

– Vi er glade for å kunne lansere dette fantastiske tilbudet til bobileiere rundt om i Norge, Sverige og Danmark, hvor våre gjester virkelig kan dra nytte av at First Camp er en stor kjede med campingplasser over hele Skandinavia. Bobilpasset er designet med enkelhet, bekvemmelighet og spontanitet i tankene, og vi er overbevist om at det vil bidra til å gjøre bobilferien enda mer behagelig for våre gjester.”

First Camp slipper 1 000 eksemplarer av Bobilpasset ved første lansering. Først til mølla gjelder for dem som ønsker å sikre seg årets bobilferie til denne gunstige prisen.

Bobilpasset er allerede tilgjengelig for kjøp, og i første omgang gjennomføres kjøpet via First Camps Contact Center på telefon, før det snart blir lansert som en digital tjeneste. Bobilpasset kan også benyttes av campere med campingvogn.

Les mer om Bobilpasset HER

Flere nyheter om First Camp finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge