logo-white

Emirates med vintersalg

Fly til Dubai med Emirates for påfyll av sol og varme i vinter. Flyselskapet har nå vintersalg på flybilletter med gode priser på Economy Class, i tillegg til at alle tur/retur-bestillinger får gratis inngangsbillett til The Dubai Frame.

Dubai - kontraster - arkitektur - Emirates
Arkitektoniske kontraster i Dubai (bildekilde: emirates airline)

Emirates vintersalg inkluderer avganger fra Oslo til Dubai direkte, med priser som starter på 4099kr*. Disse er tilgjengelig for booking nå og frem til 9. november 2020. Reisen må gjennomføres på utvalgte datoer mellom 1. november og 31. desember.

Dubai som destinasjon

Dubai er åpen for turister, og Emirates ønsker alle trygt tilbake til manges favorittdestinasjon på vinteren. I Dubai finner du alt fra sol, varme og strandliv til historiske attraksjoner og et vertskap i verdensklasse. Både de som reiser alene, par og familier kan slappe av og nyte det brede utvalget av opplevelser og fasiliteter denne byen har å tilby.

Les også: Dubai gjenåpnes for turister 7. juli (juni 2020)

Dubai er strenge på smittevernstiltak, og maskebruk er påbudt der det ikke er mulig å holde to meters avstand. Det er god avstand mellom bord på restauranter, solsenger og generelt god plass i byen som gjør det enkelt å holde avstand.

Opplev både fortiden, nåtiden og fremtiden på toppen av The Dubai Frame

Denne slående konstruksjonen består av to tårn som hver er 150 meter høye, med en 93 meter lang bro i glass som binder dem sammen. Her på toppen kan besøkende oppleve en fantastisk 360-graders utsikt til Dubais eldre og mer historiske del med sjarmerende nabolag i nord. I sør ser man det moderne Dubai med de store, blanke bygningene og imponerende skyskraperne denne byen er så berømt for.

Emirates-passasjerer kan få gratis inngang** ved å vise frem boarding-kortet og gyldig legitimasjon ved Zabeel Park Gate. Hvert gyldige boarding-kort gir en enkelbillett til The Dubai Frame.

Emirates - Boeing 777-300ER - Oslo - Gardermoen - august 2020
Emirates flyr mellom Oslo og Dubai med Boeing 777-300ER (Foto: Emirates Airline/Iteo)

Fly Emirates, Fly Better

Når du flyr Emirates til Dubai kan du nyte over 4500 kanaler med underholdning på ice, flyselskapets prisbelønte underholdningssystem om bord. Passasjerer på alle klasser kan nyte mat inspirert av regionen, og ikke minst gratis drikke. Med flyselskapet generøse vektgrense på bagasjen trenger du ikke pakke lett. På Economy Class kan du ha med opptil 35 kg, mens Business Class kan ha med opptil 40 kg og First Class opp til 50 kg.

Helse og sikkerhet

Sikkerhet er Emirates høyeste prioritet. Reisende kan være sikker på at deres komfort og helse blir tatt hensyn til med en rekke tiltak i hvert eneste steg av kundereisen på bakken og i luften. Dette inkluderer utdeling av hygiene-pakker med masker, hansker, håndsprit og antibakterielle våtservietter. Alle som skal fly med Emirates må fremvise en negativ COVID-19 PCR-test som ikke er eldre enn 96 timer ved innsjekk.

Les mer om hvilke tiltak og tjenester som er tilgjengelig på hver flyvning HER

Gratis, global dekning av Covid-19 relaterte kostnader

Kunder kan nå reise med sikkerheten om at Emirates dekker Covid-19 relaterte medisinske utgifter om de skulle bli diagnostisert med Covid-19 på reisen. Denne dekningen gjelder for passasjerer som flyr Emirates frem til og med 31. desember 2020 og er gyldig i 31 dager fra det tidspunktet den første flyvningen på reisen starter. Dette betyr at Emirates’ kunder kan nyte godt av denne ekstra sikkerheten, selv om de reiser videre til en annen destinasjon etter ankomst med en Emirates-flyvning.

For mer informasjon, besøk www.emirates.com, ta kontakt med ditt reisebyrå eller ditt lokale Emirates salgskontor.

Flere saker om Emirates finner du HER -og om Dubai HER

Vilkår og betingelser gjelder. Den oppgitte prisen er basert på en tur/retur-reise med avreise fra den spesifiserte flyplassen (OSL). Denne prisen inkluderer alle skatter og avgifter og er avhengig av tilgjengelighet. Economy-prisene er tilgjengelig for reise i den oppgitte tids-perioden, 1. november til og med 31. desember 2020. For mer informasjon, besøk Emirates.com/no .

The Dubai Frame

** Vilkår og betingelser gjelder. For at tilbudet skal være gyldig må kunden i salgsperioden booke og betale for en tur/retur-billett til Dubai, eller en destinasjon videre via Dubai på Emirates.com eller via en reiseagent. Reisen må gjennomføres innenfor reiseperioden (1. november-31. desember 2020).

Kunder får en stk. gratisbillett per boarding-kort til The Dubai Frame ved å vise frem sitt gyldige boarding-kort. Navnet på boarding-kortet må være det samme som på legitimasjonen den besøkende fremviser. Gratisbilletten fås ved fremvisning av boarding-kort ved inngangen til Zabeel Park.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Andy Prhat)

Apollo inngår milliardavtale med SAS

(pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Drømmebryllup på Malta

(pressebilde: visit flandern/related.dk)

Familieferie i Flandern

(Foto: Skara Sommarland)

40-årsfirande Skara Sommarland öppnar 25 maj

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia