logo-white

Dubai gjenåpnes for turister 7. juli

Dubai gjenåpnes for turister tirsdag den 7. juli 2020. Samtidig innføres det nye retningslinjer og tiltak som sørger for lokalbefolkningens og turisters helse og sikkerhet

Utsikt over Dubai Marina (bildekilde: emirates airline)

De nye retningslinjene innebærer at lokalbefolkningen i De forente arabiske emirater kan reise både ut og inn av landet fra den 7. juli, samtidig som turister og forretningsreisende ønskes velkommen til Dubai. 

Åpningen av grensen kommer med strenge direktiv som skal sørge for å ivareta helsen og sikkerheten til både lokale og turister.

Emirates Airbus A 380 på Dubai International (bildekilde: emirates)

De nye retningslinjene for inn- og utreise fra Dubais flyplasser ble kunngjort av statsminister og visepresident i De forente arabiske emirater, His Highness Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, His Highness Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum og Kronprinsen av Dubai og styreformann av The Executive Council, His Highness Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, og leder av Supreme Committee of Crisis and Disaster Management, His Highness Sheikh Mansour bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Retningslinjene kan du lese mer om HER

Downtown Dubai - UAE - Emiratene - Emirates Airline
Downtown Dubai (bildekilde: emirates airline)

– Beslutningen om å gjenåpne Dubai for turister er en bekreftelse på Dubais beredskap for å gjenoppta luftfart og økonomisk aktivitet etter omfattende planlegging, gjennomgang og forberedelser. Vi er sikre på at de omfattende tiltakene som er iverksatt om bord flyene, på bakken og i hele byen vår, gjør det mulig for oss å redusere risikoen for smittespredning og håndtere alle nødvendige situasjoner effektivt. Vi tror at land og byer over hele verden gjennomfører løpende vurderinger av smittesituasjonen, og i likhet med Dubai, vil oppdatere sine reiserestriksjoner for internasjonale reisende, sier Emirates styreformann og konsernsjef HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

Sheik Ahmed bin Saeed Al Maktoum (bildekilde: emirates airline)

– I løpet av de siste ukene har Emirates gradvis gjenåpnet vårt nettverk ved å tilby reiser til en rekke destinasjoner, noe som gjør det mulig for kunder å reise via Dubai. Vi fortsetter å jobbe tett med alle interessenter og internasjonale organisasjoner for å sikre helsen og sikkerheten til våre kabinansatte, våre kunder og våre lokalsamfunn. For øyeblikket forbinder Emirates Dubai til 40 byer, og med de siste retningslinjene har vi muligheten til å utvide nettverket vårt og tilby flere destinasjoner som vil bli annonsert i løpet av de kommende dagene. Vi ser frem til å ønske kundene vår velkommen til og via Dubai”.

– De neste ukene vil bli en stor prøvelse for hele luftfartsindustrien på mange måter. Hos Emirates ser vi en positiv utvikling ved at trafikken har bygget seg opp i nettverket vårt i løpet av de siste ukene, og vi er klare til å ønske kundene våre velkommen nok en gang”.

Mandag den 22. juli, lanserte Emirates en kampanjefilm for å fortelle til verden at Dubai gjenåpner og er klare for å ta imot turister fra hele verden. 

Helse og sikkerhet først

Emirates har implementert omfattende tiltak for å sikre kundenes sikkerhet og helse på reisen. Dette inkluderer både på flyplassene og på flyene. Blant annet deles det ut hygienepakker med masker, hansker, håndsprit og antibakterielle servietter til alle kunder. Les mer om tiltakene HER

Reiserestriksjoner

Kunder blir minnet på at reisebegrensninger fortsatt gjelder, og reisende vil kunne fly dersom de oppfyller innreisekriteriene til destinasjonslandene. Les mer HER

Besøkende til Dubai bør ha en internasjonal helseforsikring som dekker Covid-19-sykdom i løpet av oppholdet. Les mer om inngangskrav for internasjonale besøkende til Dubai HER

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Les også: Nye sikkerhetstiltak hos EmiratesEmirates styrker rengjøringen og desinfiseringen av alle flykabiner

Dubai - kontraster - arkitektur - Emirates
Arkitektoniske kontraster i Dubai (bildekilde: emirates airline)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Canary Island Tourism)

Her nytes Kanariøyenes beste kaffe

Norwegian Spirit seiler ut fra Tokyo (Yokohama) (Bildekilde: NCL.com)

NCL øker i Asia, Stillehavsområdet, Australia og New Zealand

BCD’s travel buyer survey reveals shifting priorities in corporate travel policies

Luksushotellet The Mora Zanzibar ligger ved vakre Muyuni Beach (Foto: TUI)

TUIs nye varemerke tar luksus til nye høyder

Torsdagen den 13 juni välkomnades Air Canada på Stockholm Arlanda Airport med en invigningsceremoni inför de första flygningarna till Toronto och Montreal. På ceremonin deltog H.E. Jason LaTorre, Kanadas ambassadör i Sverige, Jonas Abrahamsson, vd Swedavia, och MD, International Sales, Mr. Rocky Lo, Air Canada. Med två direktlinjer till Toronto och Montreal fem gånger i veckan blir Air Canada ett viktigt tillskott till Stockholm Arlanda och kopplar samman den svenska huvudstaden med Kanada såväl som den nordamerikanska marknaden. (Bildkälla: Swedvia)

Air Canada på Stockholm Arlanda Airport med nya linjer till Toronto och Montreal