logo-white

Eksklusive hoteller og overnatting på Malta

Med 3000 soltimer i året, mer enn 7000 år med historie og varmt, krystallklart sjøvann er Malta et godt valg for ferier året rundt. Og hvis du vil bo eksklusivt, tilbyr Malta alt fra små boutiquehoteller til luksuriøse tradisjonelle gårdshus.

Småbåt - Valletta - Malta - - Kyst - Middelhavet
Kysten utenfor Maltas hovedstad Valletta (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Her er fire eksklusive hoteller og overnattingsmuligheter på Malta

I en rolig gate overfor Carmelite-kirken i hovedstaden Valletta finner du det familieeide boutiquehotellet Casa Ellul. Hotellet har bare ni rom, men alle er luksuriøst innredet i bohemstil. Flere rom har egen balkong, mens andre har private terrasser med utsikt over kirkekuppelen. Hotellet har også sin egen restaurant som serverer moderne europeisk mat.

Nettsidene til Casa Ellul finner du HER

ThirtySeven Gozo ligger på den mindre øya Gozo og er et nyoppusset 400 år gammelt gårdshus – et tradisjonelt maltesisk bondehus. Her er ti rom med hvert sitt tema – felles er den flotte moderne innredningen og det tidløse designet. For eksempel har Palm Room palmemønstret tapet, Tokyo Penthouse er utsmykket i to farger, mens Loft Room har popkunst på veggene og er dekorert med designbøker. To små bassenger omgitt av palmetrær, frodige gårdsplasser, terrasser med solsenger og en restaurant med fokus på lokale råvarer gjør ThirtySeven til et perfekt tilfluktssted hvor du kan slappe av med stil.

Nettsidene til ThirtySeven Gozo finner du HER

Det eneste hotellet i landsbyen Mdina er det femstjerners hotellet Xara Palace Hotel, som til tross for manglende konkurranse klarer å opprettholde et høyt servicenivå og sofistikert innredning. Hotellet er et restaurert palass fra 1600-tallet som ligger på en bakketopp ved siden av byens bastioner. Hotellet har 17 rom og egen restaurant.

Les mer om Xara Palace Hotel HER

Merchant Suites er et av Vallettas nyeste hoteller og har bare vært åpent siden våren 2018. Hotellets 19 rom og suiter ligger i et restaurert palass fra 1700-tallet, og kombinerer design fra den originale innredningen med moderne arkitektur. Med sin sentrale beliggenhet er hotellet et godt valg for en storbyferie. For her finner du et vell av herlige restauranter, markedshaller, shoppingmuligheter og museer rett utenfor døren. Hotellet har også egen uteplass og kafé, hvor du kan spise frokost og lokale delikatesser.

Nettsidene til Merchant Suites finner du HER

Les mer om Malta HER – Flere nyheter og artikler relatert til Malta finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bydelen Alfama i Lisboa - hovedstaden i Portugal (Fotokilde: Qatar Airways)

Qatar Airways gjenopptar Lisboaruten

Hundespann ankommer båten i isen i Tempelfjorden på Svalbard. "Båten i isen" var i sin tid et nytt og innovativt reiseprodukt på øygruppen (Foto:  Basecamp Explorer Spitsbergen)

Arktisk eventyrer fyller 25 år

Norsk F-35 på Evenes flystasjon under Cold Response 2022 (Foto: Ole Andreas Vekve, Forsvaret)

Økt militær flyaktivitet ut fra Evenes flystasjon

Från Gimo herrgård i Östhammars kommun (Bildkälla: Countryside Hotels)

Fem svenska hotelltrender 2024

Vårstemning i Paris (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 22. februar 2024